Привет,колеги,вчера си загубих ключа от типа сгъваем с дистанционно за централното.Искам да намеря подобен ключ.Вторият ми ключ е обикновен и не ми харесва.Имам код карта(незнам дали ще е от полза).Всяка информация ще е полезна ключари,майстори,втора ръка ключ ,цени, във Варна или региона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ключ за Фиат Улис
Collapse
X
-
Нула осем осем 9687043 - ако искаш, обади му се - човека е перфекционист, не е кожодер и си разбира от занаята на тема автоаларми, дистанционни имобилайзери и други. На 150 км от Варна е обаче.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Търсенето продължава ... получих оферти от 50-150 лв. за ключ с чип, без дистанционно за централното.Дотук добре,чудя се дали дистанционното от друг ключ може да се обучи за моето централно?Имаше идеи "сложи,друго централно,махни имобилайзера и пр. арменски съвети",които не ме кефят.Ключарите които питах дават някакви уклончиви отговори,голяма тайна еййййй, сякаш ще им взема занаята,един ме завъртя кръгом с цифра 300 лв.Вярно, всичко струва пари,ама затова има форум ....да си помагамеFiat Ulysse 2.0 S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар