Четох доста по темата, но не ми стана ясно . Автомобила е Мареа 1.9тд 100 седан. От известно време не мога да отключа и заключа от дистанционното/диотчето свети и ключа излъчва сигнал, проверено е/. Скоро ми беше паднал акумулатора и може от там да е проблема.Имам само един ключ/синия с копченце от страни/.Ръчно отключва и заключва без проблем. Приемам всякакви напътствия, като признавам съм малко на ти с техниката!Грешен раздел -> Преместена. Редактирано заглавие. Не пускай една и същата тема в няколко раздела!Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дистанционното на Мареа 1.9тд 100 не отключва/заключва
Collapse
X
-
Колега, ако си свалял акумулатора, трябва да спазиш една процедура при поставянето му :D Малко е тъпо, но така са го направили. Преди да откачиш акумулатора, отваряш предния капак, заключваш всички врати от централното и тогава махаш акумулатора. При поставянето му, пак трябва всички врати да са заключени. Ако има отключени и заключени врати при поставяне на акумулатора, се случва централното да се омота и да спре да работи. С повторно откачане на акумулатора по гореописания начин, нещата се оправят. Но не е задължително да е точно този проблема при теб, просто опитай.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Колега, ако си свалял акумулатора, трябва да спазиш една процедура при поставянето му :D Малко е тъпо, но така са го направили. Преди да откачиш акумулатора, отваряш предния капак, заключваш всички врати от централното и тогава махаш акумулатора. При поставянето му, пак трябва всички врати да са заключени. Ако има отключени и заключени врати при поставяне на акумулатора, се случва централното да се омота и да спре да работи. С повторно откачане на акумулатора по гореописания начин, нещата се оправят. Но не е задължително да е точно този проблема при теб, просто опитай.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Dido_Lyubenov написа:Колега, ако си свалял акумулатора, трябва да спазиш една процедура при поставянето му :D Малко е тъпо, но така са го направили. Преди да откачиш акумулатора, отваряш предния капак, заключваш всички врати от централното и тогава махаш акумулатора. При поставянето му, пак трябва всички врати да са заключени. Ако има отключени и заключени врати при поставяне на акумулатора, се случва централното да се омота и да спре да работи. С повторно откачане на акумулатора по гореописания начин, нещата се оправят. Но не е задължително да е точно този проблема при теб, просто опитай.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар