Колеги от известно време не мога да си отворя задна дясна врата.Вътрешната дръжка стои все едно е дръпната ,но нито се отключа нито се отваря.Моля ако някои е имал подобен проблем да пише.Благодаря.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със задна дясна врата стило
Collapse
X
-
Re: Проблем със задна дясна врата стило
Владос написа:Колеги от известно време не мога да си отворя задна дясна врата.Вътрешната дръжка стои все едно е дръпната ,но нито се отключа нито се отваря.Моля ако някои е имал подобен проблем да пише.Благодаря.Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
-
Владос написа:С отключване и заключване не става,явно опира до разглобяване,но не знам от къде да започнаFiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
Коментар
-
Здравейте, имам идентичен проблем. Вероятно също се дължи на жилото или щангата някъде около самата брава. Можете ли да дадете малко по-конкретно описание как да достигна до палеца на ключалката при отворено стъкло... Ако успея да отворя вратата по този начин след това трябва да я разглобя изцяло, включително вътрешната ламарина ако правилно съм разбрал от дискусията? Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар