Колеги взехме на жената едно Пунто МК2, обаче е с един ключ в който има бутонче за централното заключване. На самото бутонче му е скъсана гумичката, но като се натисне с нещо остро диодчето светка, но нищо не се случва. Смених батерията и пак същото.Пробвах с ФЕС да обуча дистанционното(имам код карта), но ми вади много странна грешкаПрилагам снимка от грешката която ми вади.Този екран излиза веднага след като натисна YES и би трябвало да имам 15 секунди да натисна и задържа бутона на дистанционното.Пробвах няколко пъти и с контакт и без контакт и със запален двигател, но все едно и също излиза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дистанционното в ключа на Пунта МК2
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Трябва първо да смениш бутончето и гумичката на ключа после да се види защо не приема
Коментар
-
Днес пак се пробвах да обуча дистанционното, но този път с МЕС(предния път беше с ФЕС), но пак същия резултат.Интересното е че на инфото в програмата излиза, че батерията в ключа е ОК, но в същото време ми дава грешка за батерията.Може би тази грешка се отнася не за батерията в ключа, а за акумулатора, но пък той си е наред. Колата си пали без проблеми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар