Здравейте колеги, от скоро имам проблем с централното което е фабрично. До скоро, можех да заключвам колата като насоча синия ключ с копчето към огледалото на колата, но от няколко седмици нищо не се случва... Като натисна копчето на дистанционното лампичката почва да мига, както на ключа, така и горе до огледалото, но вратите не се заключват. Няма никакъв признак за заключване. Смених батерията, но резултат никакъв. Ходих при един "майстор" и той ми каза, че било нещо в платката горе до огледалото и да съм си бил сложил аларма(разбира се с изгода за него) та останах с впечатление, че просто не му се занимава като може да ме одруса. Цялата ситуация е кофти защото ключалката на лявата врата е прецакана и не работи и колата се отключва/заключва само от ляво! От какво може да е проблема и може ли аджеба да го оправя този проблем?! Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централно Фиат Пунто
Collapse
X
-
Изгубила се е връзката между ключа и платката. Цената на един модул за централно е 20-25 лв.Свързва се за половин - един час.Виж ключаря дали може да измисли нещо за оригиналния."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Нямам никаква представа.Не помня какво точно пишеше в темата, но не ти пречи да пробваш.И да сбъркаш нещо, вече ти написах цената на нов модул"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар