Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ключ след смяна на батерии - Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

brava1996 написа:
    Ходих в два сервиза и ми каза, че няма да може да се направи и направо трябва да си слагам нова аларма.Ще пробвам по посочения от вас начин с въвеждане на кода и ще пиша за резултатите.
    Смени сервиза. Много е лесно така да говорят. Какво стана с въвеждането на кода ?
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Не се получи с въвеждането на кода. Всичко върви добре в началото - въвеждам кода, LED лампата започва да мига около 10 сек. в знак че кода е коректен, след това докато LED лампата все още мига натискам и задържам бутона на алармата /с който въведох кода/ и натискам и задържам бутона на дистанционното, LED лампата продължава да мига, но не достига до момента в който да започне да свети постоянно в знак че дистанционното е запаметено/разпознато, след известно време LED лампата спира да мига. Имам два кода с по 4 цифри за алармата, тъй като имам два ключа, но единият ключ още от самото начало не работеше, пробвах и с двата кода и с ключа, който до преди смяна на батериите работеше, но не се получи... Пробвах около 7-8 пъти, но нищо... Ключар ми каза, че ключът работи, значи не би трябвало да е от него. Алармата в момента съм я изключил със малкото ключе Emergency key switch, пробвах и с пусната аларма от Emergency key switch, но не мога да я спра тъй като нямам работещо дистанционно... Мислите ли, че от това може да е проблема?

Коментар

Със сигурност твоя ключар се опитва да ти продаде аларма и неудобството да носиш дистанционното и.Според мен точно ключа може да е проблема. Това, че свти лампата му не означава, че предава данни към централното.Да не би да си го изпускал или да е повреден по друг начин и просто да е съвпаднало със смяната на батериите ?Щом имаш кодовете и централното ги е приело, търси проблема в платката на ключа.Ако имаш познат с такъв ключ, пробвайте да обучите неговия ключ към твоята кола.Трябва да използваш отново един от двата кода, които имаш.Моя ключ го използвам вече 6 години и половина. Миналата седмица му отказаха батериите.Странното е, че като натисна бутона ключа светеше, централното мигаше около 20 пъти и не сработваше.Смених батериите и всичко се оправи.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
        X