Здравейте, колеги!Днес след като се опитах да си отворя шофьорската вратата не можах. Нито чрез външната дръжка, нито от вътре.Отключвам и заключвам с чрез имобилайзера, но след като понеча да отворя вратата чрез дръжката не става. Влязох от другата врата (не шофьорската) и се опитах да отворя вратата с вътрешната дръжката, но пак не става.Според вас какво се е случило, някакво жило ли се е откачило или ....?Как мога да сваля кората на вратата при положение, че вратата е затворена?Дано някой да ми помогне, че е много кофти да влизам от др. страна.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дръжката на вратата. Fiat Stilo JTD 2003.
Collapse
X
-
кола
Щом не може с ключа да отключи значи самата брава е блокирала ако отключваше е по лесно тогава е само дръжката проблемна тогава от вътре щеше да си отвори Трябва да се бутне палчето на бравата Тук на снимката е отбелязано -долната снимкаТи и да свалиш кората пак няма нищо да направиш щото има ламарина и покрива бравата само от тук може да си помогнеш -горната снимка
Коментар
-
съгласен съм с теб но твоя пример е актуален при отворена врата а до колкото колегата е обяснил не може да си я отвори нито отвътре нито отвън така че единствения начин май е да свали вътрешната ръчка , да дърпа жилото и да се моли да се отвори пък после е лесноFiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
-
кола
Вътрешната и външната отиват на едно и също място пак едва ли да стане Не му е откачено жилото а е блокирала бравата С дълга тел или дълга права отвертка от вътре буташ между врата и колонката точно до бравата Тук от дясно се вижда бравата http://smg.photobucket.com/user/inde...N1798.jpg.html
Коментар
-
колега имах същия проблем преди 1 месец ,. няма начин ,.трябва да махнеш първо седалката ,. после кората ,. маха; и металната преграда и се опитваш да достигнеш това петле за да можеш да отвориш вратата ,.много е неприятно но няма друг начин ,. за това удоволстие ми взеха 50 лв , ако ти си майстор и разбираш може сам да си я разглобиш ,. и след това ти препоръчвам да си сложиш нова брава ,. на моргите са по 30 лв , за да нямаш ядове отново,.. както аз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар