Здравейте Колеги,вчера изведнъж централното заключване отказа - нито иска да заключи/отключи чрез дистанционото на алармата/допълнително поставяна/ нито чрез ключа. Трябва ръчно да заключвам/отключвам всяка една врата... Моля, за някакви предположения какъв може да е проблема.Благодаря предварително!P.s. колата е мареа уикенд 125ТД, 98г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централното отказа фиат Мареа
Collapse
X
-
Re: Централното отказа фиат Мареа
the red one написа:Здравейте Колеги,вчера изведнъж централното заключване отказа - нито иска да заключи/отключи чрез дистанционото на алармата/допълнително поставяна/ нито чрез ключа. Трябва ръчно да заключвам/отключвам всяка една врата... Моля, за някакви предположения какъв може да е проблема.Благодаря предварително!P.s. колата е мареа уикенд 125ТД, 98г.
-
Имам същия проблем които се появява когато си реши може да го направи 1 път на месец може и през ден ........ обаче моя проблем е ,че като откаже централното заключване отказват и стъклата и подгрева ......Казаха ми за някакъв модул под задната седалка пръсках със спрей ама нищо не се оправи ... един път като спря пак одарих по жабката 2,3 пъти стабилно и се оправи дали не е някои реле ???Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Имам същия проблем които се появява когато си реши може да го направи 1 път на месец може и през ден ........ обаче моя проблем е ,че като откаже централното заключване отказват и стъклата и подгрева ......Казаха ми за някакъв модул под задната седалка пръсках със спрей ама нищо не се оправи ... един път като спря пак одарих по жабката 2,3 пъти стабилно и се оправи дали не е някои реле ???ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Добре може да е хлабав бушон ? Защото първо ми присветва жълт символ на таблото не мога да го определя като туба изглежда. .. и щом присветне спира ........ 1,2 седмици отново спря Кои бушони тези от вътре ли имаш предвид ? или тези във двигателния отсег ..Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Добре може да е хлабав бушон ? Защото първо ми присветва жълт символ на таблото не мога да го определя като туба изглежда. .. и щом присветне спира ........ 1,2 седмици отново спря Кои бушони тези от вътре ли имаш предвид ? или тези във двигателния отсег ..Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар