Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката Намерих човек, който може да я запали, но проблема е че има имобилайзер и не прави контакт.Имам оферта за 250лв. да се изкара нов ключ от майстор от Бургас (150лв. услуга + 100 пътни разноски до Арапя)Има ли начин проблема да се реши по-евтино? Не разбирам много от коли и много бих се радвал ако ме посъветвате.Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО загубен ключ от ФИАТ Брава 2000г.
Collapse
X
-
Re: СПЕШНО загубен ключ от ФИАТ Брава 2000г.
niki2s написа:Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката Намерих човек, който може да я запали, но проблема е че има имобилайзер и не прави контакт.Имам оферта за 250лв. да се изкара нов ключ от майстор от Бургас (150лв. услуга + 100 пътни разноски до Арапя)Има ли начин проблема да се реши по-евтино? Не разбирам много от коли и много бих се радвал ако ме посъветвате.Мерси предварително!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:niki2s написа:Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката Намерих човек, който може да я запали, но проблема е че има имобилайзер и не прави контакт.Имам оферта за 250лв. да се изкара нов ключ от майстор от Бургас (150лв. услуга + 100 пътни разноски до Арапя)Има ли начин проблема да се реши по-евтино? Не разбирам много от коли и много бих се радвал ако ме посъветвате.Мерси предварително!
Коментар
-
[quote="niki2s"]Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката Намерих човек, който може да я запали, но проблема е че има имобилайзер и не прави контакт.Имам оферта за 250лв. да се изкара нов ключ от майстор от Бургас (150лв. услуга + 100 пътни разноски до Арапя)Има ли начин проблема да се реши по-евтино? Не разбирам много от коли и много бих се радвал ако ме посъветвате.Мерси предварително![/quote с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лв
Коментар
-
gergov 1973 написа:с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лвКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:gergov 1973 написа:с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лв
Коментар
-
gergov 1973 написа:S_BANKOV написа:gergov 1973 написа:с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лвОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:gergov 1973 написа:S_BANKOV написа:gergov 1973 написа:с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лв
Коментар
-
Това не означава, че имобилайзера блокира само релето за помпата, а че блокирането на това реле е част от функциите на имобилайзера. Но няма да мине номера само с едно кабелче на фабричен имобилайзер, освен при Москвич и ЖигулаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Това не означава, че имобилайзера блокира само релето за помпата, а че блокирането на това реле е част от функциите на имобилайзера. Но няма да мине номера само с едно кабелче на фабричен имобилайзер, освен при Москвич и Жигула
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар