здравеите немога да активирам звуковия сигнал на алармата само мига при задеистване на алармата и при отваряне и затваряне никав звук !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стило как да активирам звуковия синал на алрмата
Collapse
X
-
алрмата работеше до последно и при отваряне и при затваряне се чуваше звук свалих дясния под калник да погледна под фара няма сирена там е клаксона на снимката излиза че се намира от дясно но там няма сирена на диагностиката ми исписва че няма връска с серената и на арматурното табло иписва че алармата не работи освен да пробвам с лявия под калник миналия месец сменях тампон скоростна кутия и бях расхърлял сичко там не видях да има сиренаfiat stilo jtd
Коментар
-
сирената се намира под чистачките свалих я говорителя е здрав батерията има 7.8v иначе на нея пише 7.2 окисляване несе вижда никаде вътре всичко свети като ново подадох и диреко на пиновете неще да тръгне три пинова букса + - постояно захранване третия за импулс към нея от модула на алармата немога да разбера каде е проблема вътре изглежда нещо тръгнах да търся втора употреба за сега греда стило много малоко има с аларими до колкото видях е бей от алфа 147 става или 159fiat stilo jtd
Коментар
-
ivane36 написа:сирената се намира под чистачките свалих я говорителя е здрав батерията има 7.8v иначе на нея пише 7.2 окисляване несе вижда никаде вътре всичко свети като ново подадох и диреко на пиновете неще да тръгне три пинова букса + - постояно захранване третия за импулс към нея от модула на алармата немога да разбера каде е проблема вътре изглежда нещо тръгнах да търся втора употреба за сега греда стило много малоко има с аларими до колкото видях е бей от алфа 147 става или 159
Коментар
-
проблема продалжава да не е решен оказа се че няма връска между сирена и модула немога да намеря здрава сирена да пробвам сигнала който испраща модола бил цифров не е трабвало да подавам дирекно 12в някав кан сигнал поне така ми казаха в din expres в пловдив там на диагностиката показва че неможе да направи въска с сирената испраща сигнал до нея но не се връща намерих от алфа 147 но не е сащата има доста повече пинове на буксата от 159 има само в софия ама така насляпо да взема няма да стане има една нова ама незнам дали ще сработи http://www.ss-systems.org/products.php?cid=17fiat stilo jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар