Проблемът е в това, че не се отваря от ръкохватката. Инъче тя се движи и не остава в горно положение. По някога като отключа и заключа няколко пъти с централното "захапва" и се отваря. Но това понякога. Преди месец отварях цялата система там, почистих, смазах, но файда йок. Имам чувството, че лостчето от машинката за заключването, нещо прави бели. В отключено положение, като се опитем да отворя, то се мръдва леко и като че ли заключва само. Не знам дали се изразих правилно и дали ще ме разберете съвсем ясно, но приемам съвети от всички да си реша проблема, че ми писна да товаря и разтоварвам през задната седалка.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с петата врата на Марея Комби
Collapse
X
-
кола
Много често се случва пружината в дръжката да не е изправя на горе и после не се отваря най лесно е да се сложи едно винтче и готово Иначе трябва да се смени тук последните снимки http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43686
-
Това с винтчето съм го направил още преди две години. Не е там проблема. Пластмасовата ръкохватка, която се натиска отвън за отварянето се движи спокойно нагоре и се връща надолу. Проблема е, че след като я натисна, тя задейства лоста от снимката по-долу, а този детайл, който е като щифт и се мести в жлеба. Имам чувството, че той се измества малко и тя се самозаключва и за това не се отваря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар