Здравейте!като си взех Пунтото (75,1.2 1995г.) имаше едно дистанционно за аларма(без батерия),така и несъм пробвал да сложа,но човека ми каза че не бачка.Самата аларма под капака има една изкарана тънка жичка и за нея ми казаха, че е за централното.ходих при техник за съвет и той ми каза, че в тая аларма "няма хляб" защото била стар модел... ала-бала.НО...... когато механично заключвам вратите, от таблото(по точно от посока на жабката) се чува 4 5 цъквания,все едно централното се мъчи да направи нещо, но не успява.При контакт алармата светва за 3 4 секунди(старт сигнал) и до там....А централното продължава да си цъка при отключване и заключване.Както и да е ....Въпросът ми е как при домашни условия без опит да направя профилактика на централното... аларма неми трябва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централно Не работи(доста въпроси)
Collapse
X
-
И къде се намира"компютърчето"(мозъка) на това фабричното централно.... Писна ми да я забравям отлкючена защото съм свикнал с 2 врати. :D :D :Dмога ли да си сложа ейтакава джаджа http://unique-bg.com/index.php?main_...s_id=606тъй като ключът ми не работи, имам една простотия на тавана(имобилайзер) ИЛИ КВОТО Е ТАМ което също не работи... в ключа няма чип има само платка..
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:Щом няма чмип в ключа значи кода е махнат/ имото /
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар