Здравейте,Мисля да монтирам аларма, но целта е само да отключва вратите. На колата има някаква, но нямам дистанционно и за това реално не става за нищо.Не ми се дават парички за това, но мн ме дразни това отключване с ключа.Гледам има и некви модоли за централното ама не съм запознат с темата.Колата е мареа 2000г. 1.6 16вПреместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам аларма за да отключвам/заключвам с дистанционно
Collapse
X
-
Аз видях, че темата ми не е точно за този раздел ама се извинявам Електрониката ми е слабата страна :Ррррр идеята ми е някой да препоръча някого и да отида при него Това което каза изглежда лесно, но едва ли ще се нагърбя да го направяFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Тва ти е в района , до колкото виждам !http://aval-bg.com/pages/page_id/36/...BA%D1%82%D0%B8Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Колега ако те интересува мога да ти продам модул за централно свален от моята мареа понеже и сложих аларма с едно дистанционно е работи само трябва да намериш някои да го вържеМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар