Виж предпазител F32 дали е здрав.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централно на фиат стило1.9 жтд
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Централното е в BSI там е и КОДА 20 лв е препрограмиране с машинката В инструкцията на колата има как става ако не е нещо посериозноНа Стило няма аларма обикновено но може да се добавиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Колеги, нямах време да се занимавам с дистанционното, сега съм и на море. След това ще вляза в бодито и ще пусна какво прочита mesa.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Да не пускам нова тема, но живо ме вълнува този казус В същото положение съм, само дето аз така я купих, не съм я виждал да работи. Имам и още един ключ, оригинален, но без бутони.Всичко по ключа е проверено собственоръчно, включително със спектрален анализатор, излъчва перфектно.Всички казват "много е просто", но нищо конкретно... Евентуално лека надежда дава това, че го имало в инструкцията, не съм я гледал толкова подробно, но ще го направя.От това, което разбирам тук, Стило би трябвало да се продава като ново с два ключа (сини), а няма вече червен (обучаващ) като на Мареа, така ли? Само единият има бутони. И дуго - брат ми има Браво 2008 г. от магазина - то също е само с два ключа (само единият с бутони), които са едно към едно със тези на Стило-то, нищо, че са черни на цвят.Lancia Thesis 2.4 20V LPG 2003 г.
Peugeot 3008 1.6 HDI 120 2018 г.
Коментар
-
Re: аларма
Димо Генчев написа:kluchar написа:Може да няма аларма а само централноFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
При мен се появи този проблем и го решихме за 5 мин с колегата Кемалов.Проблемът не е в ключа , а в компютъра , който "забравя" кода. Просто кодът трябва да се вкара наново чрез "лицензирана" програма. Аз го имах записан на 1 картонче , което ми дадоха с колата. Ако го нямате това картонче , от представителя на Фиат могат да Ви го дадат , но се плаща.В английския форум пишат да се пробва първо с откачване на акумулатора за 1 нощ за да се "ресетне", но при мен не помогна.
Коментар
-
Вчера ходих на ключар.Слага някакви машинки и т.н и ми каза,че бодито не разпознава ключа.Понеже съм с един ключ ми предложи да ми извади втори но трябвало да махни бодито за да прочете пин-а.Срещу 90лв щял да ми извади втори ключ и за бонус ще ми каже този пин и аз да си го вкарам с МЕС и да си обуча дистанционното.Интересува ме този пин като този на код картата ли е или той нещо се бърка?Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар