Здравейте момчета.. Голям проблем ме връхлетя преди малко! Оставих колата за по малко от 5 минути с ключа вътре и като се върнах тя беше заключена.. Резервен ключ нямам и искам да попитам, че и друг път ми се е случвало с други автомобили и отключване с тел през прозореца.. Тук има ли възможност това да стане или е невъзможно и трябва да се вика ключар..Проблема е решен! Стана много бързо и лесно с телчица през вратата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заключен ключ на стило
Collapse
X
-
Привет и съжалявам за кофти случката.Ако все пак не успееш да я отвориш имам номера на един Ивайло, който е ключар, че наскоро му ползвах услугите за едно ремонтче:0888 338 727Дано все пак да я отвориш, виж и в Ютуб има разни методи. Като я отвориш, взимаш ключа и тичаш да си извадиш копие за 10 лв. колкото да можеш да я отключваш с него."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Привет и съжалявам за кофти случката.Ако все пак не успееш да я отвориш имам номера на един Ивайло, който е ключар, че наскоро му ползвах услугите за едно ремонтче:0888 338 727Дано все пак да я отвориш, виж и в Ютуб има разни методи. Като я отвориш, взимаш ключа и тичаш да си извадиш копие за 10 лв. колкото да можеш да я отключваш с него.Fiat Stilo 1.9 JTD
"Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя."
Коментар
-
Re: Заключен ключ на стило
gencho411 написа:Проблема е решен! Стана много бързо и лесно с телчица през вратата!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар