Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заключен ключ на стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заключен ключ на стило

Здравейте момчета.. Голям проблем ме връхлетя преди малко! Оставих колата за по малко от 5 минути с ключа вътре и като се върнах тя беше заключена.. Резервен ключ нямам и искам да попитам, че и друг път ми се е случвало с други автомобили и отключване с тел през прозореца.. Тук има ли възможност това да стане или е невъзможно и трябва да се вика ключар..Проблема е решен! Стана много бързо и лесно с телчица през вратата!
    Fiat Stilo 1.9 JTD
    "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя."

Привет и съжалявам за кофти случката.Ако все пак не успееш да я отвориш имам номера на един Ивайло, който е ключар, че наскоро му ползвах услугите за едно ремонтче:0888 338 727Дано все пак да я отвориш, виж и в Ютуб има разни методи. Като я отвориш, взимаш ключа и тичаш да си извадиш копие за 10 лв. колкото да можеш да я отключваш с него.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Привет и съжалявам за кофти случката.Ако все пак не успееш да я отвориш имам номера на един Ивайло, който е ключар, че наскоро му ползвах услугите за едно ремонтче:0888 338 727Дано все пак да я отвориш, виж и в Ютуб има разни методи. Като я отвориш, взимаш ключа и тичаш да си извадиш копие за 10 лв. колкото да можеш да я отключваш с него.
      Благодаря .. Чудя се защото аз съм с два ключа единия за контакта а другия за отключване.. А пък разглабях този за отключването и видях че и в него има капсула и се чудя да не би да не мога да я отключа със телта
      Fiat Stilo 1.9 JTD
      "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя."

Коментар

Начини много.http://www.youtube.com/watch?v=m9snI...?v=MMuhKZRWdz0
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Може да ти е сменяна ключалката

Коментар

Re: Заключен ключ на стило

gencho411 написа:
            Проблема е решен! Стана много бързо и лесно с телчица през вратата!
            Да се радвам ли, да плача ли, не знам
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
            X