Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Повредено заключване на предна лява врата.. ПОМОЩ!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Повредено заключване на предна лява врата.. ПОМОЩ!!

Здравйте.Имам следният проблем на Фиат Брава 1996г.Преди 2 дни след престой на колата на един паркинг, тръгвам да отключвам колата от дистанционното ( има аларма и централно) и всички врати се отключват освен шофьорската врата. Опитвам с ключа, но отново не иска да се отвори. Помъчих се отвътре да отворя, но пак без успех. Опитах да разглобя кората на врата доколкото може отвътре, но нищо не можах да видя, защото ако напънех още кората ще се счупи. И тека де нищо не успях да направя и се ядосах , и измръзнах де..Кажете ми как мога а я отворя тази врата, че е малко кофти с прескачането от едната на другата.

Много неприятно.От външната страна има една гумена лайсна вадиш я и започваш да ровиш със стоманена тел накрая закривена малко за да закачиш отключващия механизъм.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Та тая гумена лайсна лесно ще намеря начин да я махна, но после не знам точно на къде да се насоча с ровенето. Точно кой механизъм да се опитам да закача. Ето снимка : Не знам дали е точно за Фиат Брава, но и той ще ми помогне горе долу да се ориентирам. Та коя част (номер) трябва да се опитам да достигна.

Коментар

Re: Повредено заключване на предна лява врата.. ПОМОЩ!!

aerontm написа:
        Здравйте.Имам следният проблем на Фиат Брава 1996г.Преди 2 дни след престой на колата на един паркинг, тръгвам да отключвам колата от дистанционното ( има аларма и централно) и всички врати се отключват освен шофьорската врата. Опитвам с ключа, но отново не иска да се отвори. Помъчих се отвътре да отворя, но пак без успех. Опитах да разглобя кората на врата доколкото може отвътре, но нищо не можах да видя, защото ако напънех още кората ще се счупи. И тека де нищо не успях да направя и се ядосах , и измръзнах де..Кажете ми как мога а я отворя тази врата, че е малко кофти с прескачането от едната на другата.
        колега може би нещо е замръзнало в този студопитай се да откараш колата в някой от моловете и да изчакаш да се поразмръзне
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

врата

Правилно в някой гараж на мол би свършило по добра работа от това се мъчиш да е оправяш да се згрее малко колата може вярно да е замръзнала бравата долу на вратата
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
          X