Днес при опит за отваряне на някоя от вратите видях че всички дръжки са замръзнали вярно ниски температури но някой съвет за да не замръзват дръжките следователно и да не ги повреди защото са пластмасови такъв е им модела на Фиат Брава.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзнали дръжки на вратите!
Collapse
X
-
Re: Замръзнали дръжки на вратите!
pavel88 написа:Днес при опит за отваряне на някоя от вратите видях че всички дръжки са замръзнали вярно ниски температури но някой съвет за да не замръзват дръжките следователно и да не ги повреди защото са пластмасови такъв е им модела на Фиат Брава.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ако вали вечерта дъжд както стана във Варна и после стегна студа, в резултат на което имаше 2-3 см дебел леден слой ни масла ни дявол помага. Само гаражът е решение. Аз лично реших проблема след като обилно напръсках с препарат за размразяване на стъкла.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Въпросът е за превенция, а не какво да правиш пред свършен факт. Това което съм описал помагаше на Брава-та, сега и на Мареа също. С условието, че собственика не е мърляч и си е сменил изгорелите дръжки на Браво/Брава. Това беше първата ми работа след като я купих и след почти 6г я продадах и дръжките си бяха още на практика нови. В противен случай не уплътняват, пълни се с вода и самият ход на дръжката е удължен. Даже може и да се измъкне.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар