Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Влачиха ми колата назад при включена първа скорост?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Влачиха ми колата назад при включена първа скорост?

Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела. Възможно ли нещо да се е повредило по мотора ако е превъртял назад? По конкретно помпата за високо налягане и вакум помпата не знам какво ще им се случи ако се завъртят назад?За мотора предполагам не е проблем завъртането на обратно. Да се притеснявам ли?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

На двете помпи нищо няма да им стане ама ангренажа може да прескочи.

Коментар

Има ли вероятност да не са се въртели гумите а само да са се влачили по земята, сиреч само грайферите ти малко да са се позадрали.

Коментар

Ако не е лашкана не и пречи.
        пунто 1,7тд

Коментар

pyntoto написа:
          Ако не е лашкана не и пречи.
          Ако е лашкана лошо ли ?Незнам дали са превъртели гумите, отдолу беше замръзнала кал и имаше следи от гуми където са я дръпнали.
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Дизелов мотор трудно би превъртял на 1-ва ако не е топъл и на сух асфалт -моята поне не ще
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Re: Влачиха ми колата назад при включена първа скорост?

infineon написа:
              Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела. Възможно ли нещо да се е повредило по мотора ако е превъртял назад? По конкретно помпата за високо налягане и вакум помпата не знам какво ще им се случи ако се завъртят назад?За мотора предполагам не е проблем завъртането на обратно. Да се притеснявам ли?
              .Колега не разбирам какъв ти е проблема,не можеш да запалиш ли,не ще да се завърти мотора ли.Ако толкова си се панирал дигни едно от предните колела,включи на 5та и превърти леко напред.Ако е ударила клапаните тя не може да превърти.Ново презацепване и си отново готов да те местят.
              Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

infineon написа:
                Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела.
                Сигурно си бил спрял според правилата, та затова... Каквото и да е станало, станало е, погледни само дали агренажа е здрав и пали смело.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                  infineon написа:
                  Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела.
                  Сигурно си бил спрял според правилата, та затова... Каквото и да е станало, станало е, погледни само дали агренажа е здрав и пали смело.
                  Не то колата си върви палих я, ама просто се чудех дали нещо може да да дефект от дърпането.Иначе не че не съм бил спрял по правилата, това става на село, искали да минат с неква голяма машина, ама ги мързяло да ме будят и за по лесно с трактора и с едно въже хората рекли да го преместят горкото лъвче
                  FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Май нещо само да се намираш на приказки си пуснал тая тема.
                    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Една гарга ми е нацвъкала джама-дали и има нещо на скоростната кутия.Не че колата не върви...ама се притесних
                      Fiat Punto 1,7 td
                      Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

jeniro написа:
                        Една гарга ми е нацвъкала джама-дали и има нещо на скоростната кутия.Не че колата не върви...ама се притесних
                        Не е така, автомобил влачен на скорост и при това дизел може да направи голяма бела. Но щом е запалила и се е движила няма проблем и бел малкия дявол.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Не знам как ги мислите те теми,ама един от VW форума ме уби като му видях темата за спаднала гума.Как може чисто нова гума на 2 месеца да спада?
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Колеги стига сте ги делили тези коли на дизели и бензин и т.н. когато става дума за ангренажни ремъци.Мисля че ви е в повече гаражния фолклор :D Весели празници!

Коментар

Working...
                            X