Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е това незнам Моля помогнете...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е това незнам Моля помогнете...

Здравейте незнам каква е тази част и дали е подменяема при домашни условия или сервиз... колата е Фиат браво 1.9тд а проблема ми е като въртя да паля от тази част под нея тече нафта... моля за помощ...
    Прикачени файлове

Avansator.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Това е едно от болните места на този двигател. Като цяло преди ми казваха че трябва и апаратура за смяната му, но после се оказа след дискусия в една тема че може и сам да си го смениш. Задължително се сменя с ново, защото втора употреба ако не тече, ще текне скоро. Струва около 180лева, но смениш ли го веднъж забравяш за това. Когато го сменях аз в сервиза ми взеха 20 лева за смяната му.
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Вместо 180 лв. може и по-малко за ремонтиран.Ремонта е успешен и спестява доста средства.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Вместо 180 лв. може и по-малко за ремонтиран.Ремонта е успешен и спестява доста средства.
          добре де ако проблема ми е в кабелчето а не в уплътнението може ли да се поправи кадар докато махна колата на някои друг...

Коментар

Проблема е в уплътнение, което пропуска нафта до кабела и там като най-слабо място изпуска. Да може и ремонтиран, но когато го сменях моя, се оказа че тук, в Пловдив, нямаше никъде, и се наложи да пратят от София, а отдавна не съм видял някой във форума да продава ремонтиран, но ако колегата го има в ръцете, има тема как да си го ремонтира сам: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53592
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

jojoooo написа:
              Tornado написа:
              добре де ако проблема ми е в кабелчето а не в уплътнението може ли да се поправи кадар докато махна колата на някои друг...
              Не искам да ми се сърдиш колега, но този "тарикатлък" български ни е докарал до това дередже. Вземи си направи колата, като хората и, ако искаш я продай сто пъти. Тарикатлъкът винаги се връща там от къдетое излязъл.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

++1
                Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

по принцип се ремонтира,но е по-добре нов

Коментар

sa6obravoto написа:
                    а отдавна не съм видял някой във форума да продава ремонтиран,
                    Има инфо в подписа ми.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз карам 2год и кусур със сменени о-пръстени за което съм се погрижил аз припасвал съм иглата и си карам, добра си ми е колата но не си струва да влагам 180лв. Имам си още един готов който возя със мен това е лично мое решение.
                      Човекът е човек когато е на път.

Коментар

Working...
                      X