Здравейте незнам каква е тази част и дали е подменяема при домашни условия или сервиз... колата е Фиат браво 1.9тд а проблема ми е като въртя да паля от тази част под нея тече нафта... моля за помощ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това незнам Моля помогнете...
Collapse
X
-
Това е едно от болните места на този двигател. Като цяло преди ми казваха че трябва и апаратура за смяната му, но после се оказа след дискусия в една тема че може и сам да си го смениш. Задължително се сменя с ново, защото втора употреба ако не тече, ще текне скоро. Струва около 180лева, но смениш ли го веднъж забравяш за това. Когато го сменях аз в сервиза ми взеха 20 лева за смяната му.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Проблема е в уплътнение, което пропуска нафта до кабела и там като най-слабо място изпуска. Да може и ремонтиран, но когато го сменях моя, се оказа че тук, в Пловдив, нямаше никъде, и се наложи да пратят от София, а отдавна не съм видял някой във форума да продава ремонтиран, но ако колегата го има в ръцете, има тема как да си го ремонтира сам: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53592Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
jojoooo написа:Tornado написа:Вместо 180 лв. може и по-малко за ремонтиран.Ремонта е успешен и спестява доста средства.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар