Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ фиат мареа 1.9jtd не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ фиат мареа 1.9jtd не пали

Здравеите купих си фиат мареа 1.9jtd 2000г. И тръгнах да се прибирам но свърши нафтата малко преди бензиностанцията сипах 10л. Нафта въртях падна акумолатора давах ток не иска нафта има до дюзите пуснах я на скоеост не иска закарах я на сервиз диагностика не показва проблеми пича е проверил всички датчици и релета бачкат и вика трява да запали но фиата не иска моля помогнете Благодаря Ви

кола

Сигурно има въздух Стига ли гориво до двигателя
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да стига нафта отварях горивния филтър има също и до дюзите има тръбички и от тях пръска вярвам че не е от въздух въртях много и на скорост боизо километър трябва да е обезвъздушено

Коментар

А, като дадеш на контакт чуваш ли помпата в резервоара и цъкането на релето и.Друг възможен проблем е датчика на коляновия вал да е умрял тотално. Не винаги се хваща на диагностика. Дори да не кажа, че хич не се хваща на компа.ПС: Ако случайно не чуваш помпата в резервоара под лайсната на шофьорската врата има инерционен бутон, който спира притока на горивоот подкачващата помпа към двигателя. Той изключва захранването и след ПТП, удар или...здрава БГ дупка.И не на последно място - нафта ли са ти сипали ???
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Лампата на таблото за имобилайзера (ключ с надпис CODE) гасне ли?
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Същото съм си го причинявал един път. Но при мен светеше лампата за проблем с двигателя. След даване няколко пъти на контакт и изчакване запали. А грешката беше "ниско налягане в рейката". Трябва да запали.
            Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес

Коментар

Помпата в резервоара работи чувам и релето ключа гасне а датчика на коляйовия вал как да го проверя щом диагностиката не го лови

Коментар

здравеите и аз имам подобен проблем,само че съм с тд 100 моят е ,че изощо не пали вечерта я оставих работеща с половин резервоар нафта сутринта не и не акомулатора е нов помпа и дюзи от ремонт свещи нови.МОЛЯ ПОМАГАИТЕП.П. пиша тук за да не отварям нова тема

Коментар

При теб трябва да се изолира имобилайзера и всичко ще си дойде на мястото!Весели празници!

Коментар

Probvah s drug dat4ik na kolianovia val no niama efekt maistora mi kaza 4e problema e v impulsa kam diuzite ne gi otvaria ot kakvo moje da e kaza mi da kupia komputar da probvame no ne znam dali niama da popadna na izgorial komp i samo da kupuvam na principa proba greshka molia pomognete

Коментар

vladiseka4a написа:
                      Probvah s drug dat4ik na kolianovia val no niama efekt maistora mi kaza 4e problema e v impulsa kam diuzite ne gi otvaria ot kakvo moje da e kaza mi da kupia komputar da probvame no ne znam dali niama da popadna na izgorial komp i samo da kupuvam na principa proba greshka molia pomognete
                      A пробва ли да натиснеш копчето под седалката?!
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

vladiseka4a написа:
                        Не мога да съм на 100% сигурен,но не мисля че има проблем със компютъра.Оправдано е да не знаеш и да питаш тук,затова е форум,но не е оправдано твоите майстори да не знаят от къде да я почнат тая кола.На твоя майстор му кажи че и сто импулса да отидат до дюзите,ако няма нужното налягане във рейката, впръскване от дюзата няма да има.Това което си проверил е дали има захранване с гориво до помпата за високо налягане.Това че има е добре,но какво налягане има в рейката се гледа с помоща на диагностични пробори.Можеш ли да отговориш на въпроса какво е налягането в рейката по време на стартиране??? Не се притеснявай,ще е запалим тази кола даже и по телефона ,стига срещу мен да има някой с който да си говорим на един и същи език.Успех и весели празници!

Коментар

Маистора ми казва че има налягане на рейката проблема е бил че не ходи импулс до дюзите

Коментар

И бутона е проверен не е от него

Коментар

А синхронизация между валовете има ли?Ако няма ,няма и да запали.

Коментар

Working...
                              X