Здравеите купих си фиат мареа 1.9jtd 2000г. И тръгнах да се прибирам но свърши нафтата малко преди бензиностанцията сипах 10л. Нафта въртях падна акумолатора давах ток не иска нафта има до дюзите пуснах я на скоеост не иска закарах я на сервиз диагностика не показва проблеми пича е проверил всички датчици и релета бачкат и вика трява да запали но фиата не иска моля помогнете Благодаря Ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ фиат мареа 1.9jtd не пали
Collapse
X
-
А, като дадеш на контакт чуваш ли помпата в резервоара и цъкането на релето и.Друг възможен проблем е датчика на коляновия вал да е умрял тотално. Не винаги се хваща на диагностика. Дори да не кажа, че хич не се хваща на компа.ПС: Ако случайно не чуваш помпата в резервоара под лайсната на шофьорската врата има инерционен бутон, който спира притока на горивоот подкачващата помпа към двигателя. Той изключва захранването и след ПТП, удар или...здрава БГ дупка.И не на последно място - нафта ли са ти сипали ???A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
vladiseka4a написа:Probvah s drug dat4ik na kolianovia val no niama efekt maistora mi kaza 4e problema e v impulsa kam diuzite ne gi otvaria ot kakvo moje da e kaza mi da kupia komputar da probvame no ne znam dali niama da popadna na izgorial komp i samo da kupuvam na principa proba greshka molia pomogneteRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
vladiseka4a написа:Probvah s drug dat4ik na kolianovia val no niama efekt maistora mi kaza 4e problema e v impulsa kam diuzite ne gi otvaria ot kakvo moje da e kaza mi da kupia komputar da probvame no ne znam dali niama da popadna na izgorial komp i samo da kupuvam na principa proba greshka molia pomognete
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар