Здравейте колеги,имам следния проблем .Когато вали силно и карам бързо /по магистрала примерно / ми се мокри въздушния филтър.Вече хвърлих един дебитомер докато установя проблема . Много гаден проблем ,веднъж се наложи на пътя да си суша филтъра щото направо колата заглъхва тотално. Сега когато я карам в лошо време и махам въздуховода от маската.Чудя се ,да не би да трябва ,някаква защита под филтъра понеже тръбата е точно под него, а при мен няма нищо.Ако някой има идея и иска да я сподели как да си отсраня този проблем моля пишете .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа jtd 105 - мокри се въздушния филтър
Collapse
X
-
гледал съм кутията ,няма никъде пукнато . Единствената възможност е да влиза през въздуховода .Защото като махна тръбата от маската нямам проблеми . Но забравям понякога хора сме все пак ,пък и не е редно да влиза вода от там.Не трябва ли да има нещо подобно на входа на кутията .. [/img]Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:гледал съм кутията ,няма никъде пукнато . Единствената възможност е да влиза през въздуховода .Защото като махна тръбата от маската нямам проблеми . Но забравям понякога хора сме все пак ,пък и не е редно да влиза вода от там.Не трябва ли да има нещо подобно на входа на кутията .. [/img]Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
сваляш пластмасата(това което е на позиция 1) но си оставаш маркуча(позиция 4) и няма да имаш проблемMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Е то много ясно че ако се набие вътре водата, тя ще влезе. Аз когато сменях въздушния филтър ми направи впечатление, че освен хартиената хармоника има и залепен дунапрен върху нея. А на новия който бях взел нямаше. Това не знам дали не е било с тая цел. Или просто по-добро пречистване. Във всеки случай ако оставиш маркуча да смуче без въздухозаборника, няма да влиза вода. Както е на пунтото - просто под капака и наляво. Също виж и преди въздухозаборника, мисля че имаше някаква мрежичка, да не би да я няма при тебе.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар