Колата е 1.9 чист дизел 65 коня не е фиат . Но смятам че се пак мога да получа комптентно мнение. Проблема е следния , надува яко мъркучите към радиатора и след него. Надува и маркучите на парното. Стават адски твърди . И почва да хвърля охладителна течност от разширителния съд. От начало мислехме че е термостат сменихме го , обезвъздушаваме я да не би останал въздух да е ама не надува си и тва е ... Сега предполагаме ,че е водната помпа или гарнитурата ? Някакви наставления да ми дадете . Маслото е чисто няма вода ... За съмнение за спукана гарнитура.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с охладителната система надува ...
Collapse
X
-
superfiata написа:спукана глава.и аз май съм така.когато работи мотора от компресията се надуват мъркучите или поне нещо такова.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
avent написа:Задължително шлайф да се изправи ако има нещо криво. Може да е гарнитура може и да е глава спукана. Като се направи да не надува и ще имаш парно.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:avent написа:Задължително шлайф да се изправи ако има нещо криво. Може да е гарнитура може и да е глава спукана. Като се направи да не надува и ще имаш парно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар