Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

турбо пътища мареа 1.9ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

турбо пътища мареа 1.9ТД100

Здравейте,Бих искал да попитам какво ще стане ако изолирам интерколера и директно вържа от турбото към смукателната тръба? Ще има ли + или - ? Колата е мареа 1,9 ТД 100 коня поне по документи.
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Ще има и - и + .Зимата не знам ще се усети ли ,но лятото може би.Докато имах този автомобил това не ми мина през ума да го пробвам.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Винаги ми е давала голям разход в градски условия 11/12/13на 100км. Извън градско 6.5/7 на 100км. Ако няма този кулер и върви директно маркуча ще е 40см и няма да има загуба на в.маса според мен.
      Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

Ролята на кулера е да сваля температурата на пълнителната порция въздух с 40-60 градуса оттам и повече кислород в цилиндъра.Като минус 6-8 кс по-малко А наче ако е здрав и чист -плюсове не виждам от елиминирането
        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

по-малък турбо лаг
          FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
          FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Тоест може да има голям + само. Според мен няма да се губи порцията въздух по трасето а веднага го нагнетява в цилиндъра.
            Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

avent написа:
              Тоест може да има голям + само. Според мен няма да се губи порцията въздух по трасето а веднага го нагнетява в цилиндъра.
              Преславе, да се спираш със тия глупости!!!

Коментар

Working...
              X