Здравейте , става на въпрос за FIAT BRAVA 1.9 D . След като е стояла цяла нощ без да е палена , с едно подгряване пали безпроблемно но на 10-20-тата секунда след това заглъхва и гасне , следват 8-12 нови опита при които или само тресе или запали за секунда и пак гасне. След това си пали и после няма този проблем , поне до следващият по-дълъг престой. Смених горивният филтър , но продължава да го прави , даже по-често . Дали не е от това ,че ремъкът ми свири ( казаха ми че е бил се разхлабил) , защото откакто почна да свири горе долу започна и да гасне след дълъг престой. Моля ми ако някои се е сблъсквал с този проблем да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо колата гасне 10-20 секунди след като запали?
Collapse
X
-
Re: Защо колата гасне 10-20 секунди след като запали?
Radagast написа:Здравейте , става на въпрос за FIAT BRAVA 1.9 D . След като е стояла цяла нощ без да е палена , с едно подгряване пали безпроблемно но на 10-20-тата секунда след това заглъхва и гасне , следват 8-12 нови опита при които или само тресе или запали за секунда и пак гасне. След това си пали и после няма този проблем , поне до следващият по-дълъг престой. Смених горивният филтър , но продължава да го прави , даже по-често . Дали не е от това ,че ремъкът ми свири ( казаха ми че е бил се разхлабил) , защото откакто почна да свири горе долу започна и да гасне след дълъг престой. Моля ми ако някои се е сблъсквал с този проблем да сподели.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
ivel написа:приятелю,смисъла на крушата е съвсем различен.мотора може със и без круша да се държи еднакво,стига всичко да е окЕстествено има още 3246 причини които може до водят до проблема му...това което съм написал е моето мнение...всеки може да предположи какво и е на колата
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:ivel написа:приятелю,смисъла на крушата е съвсем различен.мотора може със и без круша да се държи еднакво,стига всичко да е окЕстествено има още 3246 причини които може до водят до проблема му...това което съм написал е моето мнение...всеки може да предположи какво и е на колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар