От няколко дни ми се появи едни чукане в дясната част на мотора.След като запали няма нищо, след около една минута и се появява чукането, след 3 -4 минути (като позагрее) чукането изчезва.Преди 1200 км смених ангренажен и пистов ремък и всички ролки.Чукането е с много ниска честота (около 2 - 3 чукания в секунда).Ще пробвам да запиша звука и да го кача.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно чукане при стило
Collapse
X
-
Сам съм си сменял ангренажния и пистовия ремък .Да огледах демпферната шайба на КВ беше в перфектно състояние .Чукането се чува някъде по високо горе-долу по средата на мотора.Мислех за водна помпа , но при смяната на ремъците нямаше нито луфтове нито течове.Явно пак ще трябва да разглабям , ама времето нещо захладняFiat Stilo MultiJet 120 PS
Multiwagon
Коментар
-
bgeorgiev написа:И аз за повдигач мислих ама ми се струва , че звука е по-ниско и по в дясно , но може да се лъжа , защото звука се отразява и лъже.И въобще не ми се ще да е повдигачКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
super8 написа:Свали пистовият ремък и запали. Така ще елиминираш единия вариант. Обтяжната ролка на пистовия ремък в какво състояние е ? Да не е тръгнала да се цепи на 2...Всички ролки са нови и визуално изглеждат добре.
Fiat Stilo MultiJet 120 PS
Multiwagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар