Привет колеги. Продадох си Bravo-то и сега съм се насочил към Fiat Grande Punto 1.3 multijet но гледам че се предлага в два варианта. Единия е 75 коня, а другия е 90. Та въпроса ми е към по-запознатите, каква точно е разликата между двата мотора и дали е само софтуерна, защото след като взема колата със сигурност ще и правя ремап и затова ме интересува, ако случайно 90 коньовия двигател е просто софтуерно бутнат дали ще носи на още един ремап?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлики между 1.3 multijet 75 коня и 90 коня
Collapse
X
-
Re: Разлики между 1.3 multijet 75 коня и 90 коня
unreax написа:Привет колеги. Продадох си Bravo-то и сега съм се насочил към Fiat Grande Punto 1.3 multijet но гледам че се предлага в два варианта. Единия е 75 коня, а другия е 90. Та въпроса ми е към по-запознатите, каква точно е разликата между двата мотора и дали е само софтуерна, защото след като взема колата със сигурност ще и правя ремап и затова ме интересува, ако случайно 90 коньовия двигател е просто софтуерно бутнат дали ще носи на още един ремап?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Реклама
Collapse
Коментар