Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило гори масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен на колегата са му сменили турбината с повредена в сервиза !!! Видяли са го че не разбира, сменили са му пистовия ремък, метнали са го на върбата че му е скъсан ангренажа.Иначе е много странно съвпадение харченето на масло да съвпадне с посещението на сервиза.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

drakata написа:
      Имам подобен проблем с горенето на масло . Наскоро взех Fiat Stilo 1.9 jtd 115 hp хечбек . Когато я взех беше ниско нивото на маслото , долях , но после пак намаля. Реших да я засека , примерно , при чека на системата ми показа 2 от 6 черни точки за маслото , долях и станаха 4 , след около 400 километра падна пак на 2 , вероятно е изгорила някъде към 300-400 мл масло за 400 километра , влизах под нея , течове не забелязах. Когато я взех ми казаха , че е сменяно наскоро маслото , даже не знам какво масло е ... Колата има мощност , макар , че нямам с какво да сравня , досега съм карал най-много 75 коня , и то Голф , нямат нищо общо .... Не пуши много , само понякога забелязвам пушек... Общо взето това е малкото информация която имам засега . Някакви предположения?
      Колега аз имам същият проблем. По думите на майстора вариантите са два - сегменти , водачи и гумички на клапаните. При натоварване на лице е синкав дим. Днес оставих колата на сервиз и ще видим какъв е дявола като отворят мотора. Иначе колата се кара с малко Кастрол 5/40

Коментар

Колеги по принуда си реших проблема с маслото (наполовина)На път по магистралата наново ми скъса пистов ремък и той от своя страна скъса агренажен......Резултата е ремонт на цилиндрова глава,клапани,повдигачи......Целият проблем за да се скъса наново е бил в обтяжната ролка,която беше толкова крива и как така не са я видели и сменили ?Сега колата е стегната ,но вчера се появиха капки масло на мястото където паркирам и то доста.Затова изчаквах да се хваля,че съм разрешил проблема !!!!
        Fiat Stilo 1.9 jtd

Коментар

Ти видя ли с очите си как въпросния скъсан пистов ремък се е увил в ангренажния и е скъсал и него ??? (практически няма как да стане, защото ангренажният ти ремък е затворен и закрит с пластмасови капаци)- Тези въпросни майстори, как точно дадоха диагнозата за скъсания ангренажен ремък ?
          Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

yovo написа:
            Колеги по принуда си реших проблема с маслото (наполовина)На път по магистралата наново ми скъса пистов ремък и той от своя страна скъса агренажен......Резултата е ремонт на цилиндрова глава,клапани,повдигачи......Целият проблем за да се скъса наново е бил в обтяжната ролка,която беше толкова крива и как така не са я видели и сменили ?Сега колата е стегната ,но вчера се появиха капки масло на мястото където паркирам и то доста.Затова изчаквах да се хваля,че съм разрешил проблема !!!!
            Колега ти тия ангренажи почна да ги късаш за добро утро. Колко пари ти взеха за ремонта?
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Колеги всичко беше леж след скъсването !Проблема колеги са пишман-майсторите ни.
              Fiat Stilo 1.9 jtd

Коментар

yovo написа:
                Колеги всичко беше леж след скъсването !Проблема колеги са пишман-майсторите ни.
                Мисля че е време да влезеш в правия път, аре стига си се мъчил http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 това е твоя майстор.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  yovo написа:
                  Ще влезна в правият път ,като сменя колата !!!!Да не ти казвам докъде ми е дошло !!!!Мисля че е време да влезеш в правия път, аре стига си се мъчил http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 това е твоя майстор.
                  Fiat Stilo 1.9 jtd

Коментар

Продължаваме да горим масло

yovo написа:
                    S_BANKOV написа:
                    yovo написа:
                    Колеги всичко беше леж след скъсването !Здравейте отново,След като платих близо 2000 лв за ремонти и по двигател и по дебитометър проблема с горенето на масло ОСТАНА !Незнам как да си го обясня и не вярвам,но продължава да гори масло колата.На 1000 км един литър масло.Писна ми от проблеми !!!Проблема колеги са пишман-майсторите ни.
                    Ще влезна в правият път ,като сменя колата !!!!Да не ти казвам докъде ми е дошло !!!!Мисля че е време да влезеш в правия път, аре стига си се мъчил http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 това е твоя майстор.
                    Fiat Stilo 1.9 jtd

Коментар

Working...
                    X