И аз бях тръгнал по този път и да ти кажа май не си струва. Трудно ще ги намериш /може би в Бош-Киров/, аз лично счупих маркова еврейска звезда като тръгнах да развивам болта на капачето ан гнп-то и развалих и главата на болта... Добре, че вече бях сменил помпата с 2 ръка за 60 лв.Вземай друга помпа от проверен човек за 60-100 кинта и давай газ. Като знам и качеството на частите, няма да се учудя да карат 20 000 с тези нови помпени елементи. Ти как разбра, че там ти е проблема?
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Гледах данните на регулатора. Уж си е у ред и от там се прехвърлих на помпата.Проблема е, че гасне при голямо натоварване, бях пуснал тема нейде назад, да не повтарям нещата от нея...А може и да съм в тотална заблуда
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Проблема е, че хич ги нямам, ама на няколко пъти колата ме постави в кофти ситуация при изпреварване и трябва да го оправя.Пуснах питанки към ауто+ и към бош да видя дали разполагат с частите, пък после ще му мисля.Ще направя малко по-убедителни тестове и ще публикувам резултатите в другата тема, че сега я изнамерих. Тази може да я приключим
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Мисля че има и по-лесен начин,направи лог на момента когато ти забива.Гледай искано и действително налягане +процентната работа на регулатора.Ако регулатора ти работи на големи проценти(70/80 ,,,) и в същото време има разминаване във искано и действително налягане да речем 100 бара и нагоре тогава смело прави ремонт (качествен) на помпата.Втората употреба са нож със две остриета.Избора е личен а коментара е от сърце при това подплатен със опит.Успех!
/колега ремонтни буталца за помпата има в киров/.бош.в плевен имате бош.цената им е около 68/70 лв. броиката.определено има ефект но не очаквай чудеса.личен опит
/колега ремонтни буталца за помпата има в киров/.бош.в плевен имате бош.цената им е около 68/70 лв. броиката.определено има ефект но не очаквай чудеса.личен опит
Какво значи има ефект, но не очаквай чудеса ?Помпите се рециклират пълноценно, стига този който я прави, да знае какво прави От ремонт на помпа няма да стане +20коня.Ако след ремонт на помпа пак прави мизерии или не е ремонтирана като хората или има друг проблем.
ремонта си го правя сам.с нови части и тн.не ми е първа нито последна помпа надявам се.под не очакваи чудеса разбираи че не е като когато е излязла от завода.при всички положения са умрели поне 30 от 115кс
Коментар