Става въпрос за дебелината на дифтунгите които се намират под дюзите. Дифтунгите които свалих от дюзите бяха с дебелина 2мм. Навсякъде всеки казва, че този мотор трябва да е с 3мм дебели дифтунги, такива и сложих. Реално нищо не съм правил, почистване леглата на дюзите, стендоване на самите дюзи (само проверка) и смяна на дифтунги с дебелина 3мм. След тези неща имам чувството, че мотора започна да работи по твърдо, преди на място не се чуваше как работи, сега се разбира, че има дизел под капака.Дали е възможно този 1мм толкова да промени работата.Става въпрос за 2.2dCi Рено Еспас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на дифтунги за дюзи на двигател 2.2 dCi - Рено Еспас
Collapse
X
-
Заради този Еспейс и Ланчия гледам са ми сложили предупреждение Тия от Рено се усетиха, че само искам да разбера размера на дифтунгите и не пожелаха да споделят Иначе на сто места питах и навсякъде дават 3мм. Тази програма съм я свалил ама няма място на харда за инстал. Сега ще разчистя малко и ще видя там дали пише нещо.
Коментар
-
Airfan написа:Сигурен ли си, че не изпуска по мъничко от налягането между дифтунгите и от там да ти е станала по-шумничка?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар