Здравейте колеги,Леко смутен съм и си рекох да споделя. Преди няколко седмици (ей така от раз) все едно в двигателят ми се развъдиха още осемдесет коня. Майтапа настрана, колата започна да дърпа много!Все едно е друг двигател от по- скъпите. Бълва едни пушеци и реве, като болид.На втора предавка (с газ) се опитах да намаля радиото и не можах да го стигна, залепен за седалката Дайте съвет? Да си заведа ли нафтовата помпа на преглед? Фиат Брава ТД-Софт 1.9 / 75 магарета..Грешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо се "отпуши" колата!! Брава TD75
Collapse
X
-
Зареждам само на OMV.И на мен ми хрумна, че съвестен служител ми е сипал не това, което съм искал.За момента няма адекватно обяснение, но все още не съм се отказал да водя помпата на преглед.На 5-та предавка карам по Драган Цанков нагоре към кулата. До момента съм го взимал на 3- та до 4-та..п.с.Разхода се вдигна. Но си мисля, че е от студеното време."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Друга нафтица колега...колкото и да е странно...последните 1200км ги минах само с В-пауър дизел...днес заредих обикновен от ОМВ и минах 450км...няма нищо общо във вървежа на колата....осезаемо с в-пауъра върви повече...и на мен не ми се вярваше да е от това....но....може би има общо, че и сложих и нов термостат...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
misho_ написа:турбото как е? ако хвърля много масло. такива са ефектите ако вече е в много критично състояние колата се изстрелва без дори да си натиснал газта. проверете турбо."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
kiselo написа:Друга нафтица колега...колкото и да е странно...последните 1200км ги минах само с В-пауър дизел...днес заредих обикновен от ОМВ и минах 450км...няма нищо общо във вървежа на колата....осезаемо с в-пауъра върви повече...и на мен не ми се вярваше да е от това....но....може би има общо, че и сложих и нов термостат..."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар