да,Чавето е прав,няма как да има въздух между двете помпи,просто отворете задната помпа и изчистете боклуците
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РЕШЕНО: фиат мареа 1,9 JTD 110 гасне двигателя произволно!
Collapse
X
-
Airfan написа:Само едно мога да кажа, докато не отсраниш източника на въздух в горивото е напълно безсмислено да сменяш каквото и да било друго. Ако имаш въздух преди филтъра - значи някъде между помпата в резервоара и филтъра имаш пропуск. Ако имаш въздух след филтъра - значи търсиш във филтърния възел за някакъв проблем. Гасненето е в следствие на спад на налягането на гориво - точка. Отстрани въздуха, точка.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Колеги благодаря ви за мненията, всичко в резервоара е чисто , цедката е изчистена, мисля, че проблема е помпата в резервоара , но не съм сигурен 100 процента затова ще се опитам да захраня само помпата да тегли гориво в отделен съд и евентуално да видя дали работи нормално или прекъсва! Освен ако някой има друга идея да подскаже.
Коментар
-
rumvas написа:Колеги благодаря ви за мненията, всичко в резервоара е чисто , цедката е изчистена, мисля, че проблема е помпата в резервоара , но не съм сигурен 100 процента затова ще се опитам да захраня само помпата да тегли гориво в отделен съд и евентуално да видя дали работи нормално или прекъсва! Освен ако някой има друга идея да подскаже.
Коментар
-
Когато имах проблем с непаленето четох някъде тук май, че влиза въздух от стойката на нафтовия филтър - от някакъв датчик ли беше или подгрев - не помня - от скъсано уплътнение...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
точнооооооо,как ще влезе въздух от филтъра,кви 5 лева.това са пълни абсурди,,ако там има проблем,няма да влезе въздух,а ще просълзи нафта,а помпата в резервоара ще гони въздуха.към автора на темата-нещо не правиш както трябва.разглоби и отдели помпата от кошницата,огледай и клапанчето ,почисти с ЧИСТ парцал и одухай всичко.ако ли не просто -помпата ти е починала
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар