Може да е от ъгъла и ракурса на снимане, но ми се струва, че единият фар е по-тъмен от другия. Провери хубаво дали двата фара са различни, може колата да е имала лош удар отпред и да е позакрепена! На мен цената ми се струва съмнително ниска, с екстрите особено... Не се плаши, но имай пред вид, че косумативите, около смяната на ремъка са около 200-250лв. Има една скъпа ролка 90-110лв. някъде струваше...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.9 TDi .....
Collapse
X
-
Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензин казват ми неща от сорта на - замисли се защо кола ’99та с толкова екстри струва само 5-6000 леваЩом е за родината - газ до ламарината !!!
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !?Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензин казват ми неща от сорта на - замисли се защо кола ’99та с толкова екстри струва само 5-6000 леваSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензин казват ми неща от сорта на - замисли се защо кола ’99та с толкова екстри струва само 5-6000 леваFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Sko написа:Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !?N.Y. State of Mind
Коментар
-
добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко коне защо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай /
Коментар
-
Globe` написа:добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко коне защо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай /SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Globe` написа:добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко коне защо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай /
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Благодаря за вниманието ! Днес карах дизела (1,9 тд) - хареса ми , но понеже колата я взимат нашите за тях си се спряха на СЕАТ ИБИЗА от предпоследните модели - аз също много я харесах ...СЕАТ форум има ли ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Първо да добавя - от ТД фиата се отказахме не за друго ами просто при по обстоен преглед стана ясно , че трябва изцяло да се сменят маркучите по двигателя както още доста неща - да не говорим , че си беше направо със "сликове" и 4те гуми нямаха грайфер Поне го покарах малко - много е готино с турбото та като си направихме сметката - бравото щеше да ни излезне към 7000 и нещо а сега сеата ще излезне с всичко не повече от 7900 - има си Ел пакет , серво , клима .... бравото пишеше в обявата , че е с климатроник а и то било с клима... mmony - мерси и се радвам , че ти е харесал явно избора не е лош... дано не се разваля честоЩом е за родината - газ до ламарината !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар