Колеги, кулера ми е целия в масло отвън и вътре има доста масло и пуши от маркуча леко като е запалена... искам да ви питам дали това е признак за почти развалено турбо. Благодаря Ви предварително! :]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за турбо на Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Въпрос за турбо на Bravo 1.9 JTD
nIk3tyyy написа:Колеги, кулера ми е целия в масло отвън и вътре има доста масло и пуши от маркуча леко като е запалена... искам да ви питам дали това е признак за почти развалено турбо. Благодаря Ви предварително! :]Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
-
Re: Въпрос за турбо на Bravo 1.9 JTD
west421 написа:nIk3tyyy написа:Колеги, кулера ми е целия в масло отвън и вътре има доста масло и пуши от маркуча леко като е запалена... искам да ви питам дали това е признак за почти развалено турбо. Благодаря Ви предварително! :]FIAT
Коментар
-
chaveto написа:Маслото може да не е от турбината, по скоро идва от отдушника на мотора. Турбината ако пропусне масло става интересноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:chaveto написа:Маслото може да не е от турбината, по скоро идва от отдушника на мотора. Турбината ако пропусне масло става интересноBravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:S_BANKOV написа:chaveto написа:Маслото може да не е от турбината, по скоро идва от отдушника на мотора. Турбината ако пропусне масло става интересноFIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар