do4ko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бял пушек,трудно палене - Уно 1.3D
Collapse
X
-
Na6io написа:morg написа:Оборотите се движат някаде 700 - 1000 не е много и бързо спира гърча, иначе в мнайстора дето ми сменя свещите не съм сигурен - одруса ме доста за работата, която свърши и аз се отказах от него, но не ми свети лампата за диагностиката (не и след като запаля). Иначе колата ми се струва малкко по- мудна при каране отколкото беше в началото, когато я взех и като я настъпя по- силно при ниски обороти или на баир пуши доста (тъмно сив пушек). За това си мисля, че може да е дюза ...
Коментар
-
Re: Бял пушек,трудно палене - Уно 1.3D
sehnsucht написа:колеги кажете от какво може да е,от 1 седмица някъде,всяка сутрин става така - пали адски трудно,кашля,тресе се....чак на третото завъртане се оправя и пали,и звучи сякаш току що се е отпушила! Викам първия път - айде,лоша нафта,запушил се е горивния филтър,продухах го(нов е) - запали,ама трудно!И от тогава всеки път е така,запали ли,изкарва огромен бял облак и известно време (1-2минути) е така,после се оправя и не дими хич! Цял ден мога да я карам,гася и т.н. и няма проблем...обаче остане ли за през ноща на другия ден пак е същото - обгазявам паркинга от какво може да е,казаха ми гарнитура на главата че може да е заминала,затва е белия пушек,мешала масло с вода...да ама на щеката маслото си е добро,в смисъл не е пресечено или нещо....кажете и вие своето мнение,че съм доста обезпокоенFiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
Ако не отива ток до свещите колегато значи колата няма да запали посмъртно!Това е стар дизел-на него му трябва яко подгряване-особенно сега като се застуди времето!Т№ака че според мене това с релето няма да е причината!Най вероятно е да са ни истинали колите и да минават на антибиотици (това е в кръга на шегата)!Здравейте клуб Дизел-усещам че често ще се събираме занапред тук-поне до пролетта Сори за спама!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
morg написа:Е в такъв случай ще чакаме с нетръпение резултати, впечатления и адрес. Ако са добри може да сформираме едно групово ходене до Пловдив - тъкмо да имаме компания за кафето докато си вършат работатаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
момчета и в софия има сервиз за дизеляци,който е сравнително евтин майстор и много ги разбира моя разход го корегира с 5 литра на градско-от 13 на 8....но на мен и помпата явно ми е заминала....остана и помпата да ми настрои и ще падне с още някой литър...за манипулацията да открие проблема с разхода,диагностика на двигател,мерене на турбо,смяна на дюзите и горивния филтър ми взе 240лева за работа,4 дюзи и филтър...намира се до зоопарка(може някой да го знае)улица могила след гърбицата в дясно има малка раждясала табелка-дизел...от доста сервизи там карат колите надявам се да съм полезенFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
-
UNO 1,3D
Колега ако си от София, ела до мене..в Надежда -1 .12г. карах същото УНО 1,3Д ..даже втори основен ремонт му правих сам след като първия осн/. ремонт от"Майстор" изкара само 40000км..Ела да го видя ..ще ти кажа какво мисля по въпроса..На всичкото отгоре имам цял двигател на части:Помпа, дюзи, блок, глава..02/93827050878437700краси
Коментар
-
itkvdpro написа:Здравй колега, до скоро карах ПАСАТ 1.6 ТД 86г., проблема беше същия. Оказа се слаба компресия на 4-ти цилиндър. Колата започна да губи антифриз и да гори доста масло. Дано при теб да не е толкова сериозно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
момчета не се правете на малко знаещи хващаш някой да запали колата ти заставаш зад нея преди да я запалят като почнат да палят и мирише на не добре изгоряло дизелово гориво воала проблема е откритСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар