колеги кажете от какво може да е,от 1 седмица някъде,всяка сутрин става така - пали адски трудно,кашля,тресе се....чак на третото завъртане се оправя и пали,и звучи сякаш току що се е отпушила! Викам първия път - айде,лоша нафта,запушил се е горивния филтър,продухах го(нов е) - запали,ама трудно!И от тогава всеки път е така,запали ли,изкарва огромен бял облак и известно време (1-2минути) е така,после се оправя и не дими хич! Цял ден мога да я карам,гася и т.н. и няма проблем...обаче остане ли за през ноща на другия ден пак е същото - обгазявам паркинга от какво може да е,казаха ми гарнитура на главата че може да е заминала,затва е белия пушек,мешала масло с вода...да ама на щеката маслото си е добро,в смисъл не е пресечено или нещо....кажете и вие своето мнение,че съм доста обезпокоен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бял пушек,трудно палене - Уно 1.3D
Collapse
X
-
sehnsucht написа:kiro_of_the_day написа:Подгряващи свещи...!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На мен е подобно - оборотите ми играят за около минута при първото палене сутрин и хвърля светъл пушек, но съм сменял подгряващите свещи скоро. Моето подозрение е за проблем с дюза но още не съм успял да я закарам на диагностика. Ако свещите са наред - ще трябва да провериш и това. При мен като изгоря една свещ светеше лампата с реотана на таблото - изгасва като подгрея свещите и в момента в който запалиш светва пак и свети около минута. Погледни дали и при теб прави така.
Коментар
-
morg написа:На мен е подобно - оборотите ми играят за около минута при първото палене сутрин и хвърля светъл пушек, но съм сменял подгряващите свещи скоро. Моето подозрение е за проблем с дюза но още не съм успял да я закарам на диагностика. Ако свещите са наред - ще трябва да провериш и това. При мен като изгоря една свещ светеше лампата с реотана на таблото - изгасва като подгрея свещите и в момента в който запалиш светва пак и свети около минута. Погледни дали и при теб прави така.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
morg написа:На мен е подобно - оборотите ми играят за около минута при първото палене сутрин и хвърля светъл пушек, но съм сменял подгряващите свещи скоро. Моето подозрение е за проблем с дюза но още не съм успял да я закарам на диагностика. Ако свещите са наред - ще трябва да провериш и това. При мен като изгоря една свещ светеше лампата с реотана на таблото - изгасва като подгрея свещите и в момента в който запалиш светва пак и свети около минута. Погледни дали и при теб прави така.FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
-
Оборотите се движат някаде 700 - 1000 не е много и бързо спира гърча, иначе в мнайстора дето ми сменя свещите не съм сигурен - одруса ме доста за работата, която свърши и аз се отказах от него, но не ми свети лампата за диагностиката (не и след като запаля). Иначе колата ми се струва малкко по- мудна при каране отколкото беше в началото, когато я взех и като я настъпя по- силно при ниски обороти или на баир пуши доста (тъмно сив пушек). За това си мисля, че може да е дюза ...
Коментар
-
morg написа:Оборотите се движат някаде 700 - 1000 не е много и бързо спира гърча, иначе в мнайстора дето ми сменя свещите не съм сигурен - одруса ме доста за работата, която свърши и аз се отказах от него, но не ми свети лампата за диагностиката (не и след като запаля). Иначе колата ми се струва малкко по- мудна при каране отколкото беше в началото, когато я взех и като я настъпя по- силно при ниски обороти или на баир пуши доста (тъмно сив пушек). За това си мисля, че може да е дюза ...Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар