Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стилото ми гасне в движение.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стилото ми гасне в движение.

Колеги, извинявам се, че може би постотвам темата, но моля ако някой може да ми опише действията стъпка по стъпка за следния проблем: Фиат Стило 1,9 джи ти ди, 2002 г. гасне в движение. След няколко секунди при стартиране запалва и все едно нищо не се е случвало. Така прави 3-4 пъти и след това си работи и върви нормално. При диагностика отчита грешка в налягането на главната ГНП. След смяна на горивния филтър продължи да го прави. Четох много мнения, но съм нов във форума и затова моля ако някой се е сблъскал със същият проблем и го е решил сам, при възможност да го опише стъпка по стъпка. Ще съм изключително благодарен и на приложени снимки. Благодаря!

причината е или регулатора на налягане или помпата в резервоара.без да отвориш и погледнеш няма да стане

Коментар

Колега, както си от Варна мога да ти препоръчам къде да идеш- ще ти излезе по-евтино така да си решиш проблема. Ако пък държиш сам, трябва ти кабел за диагностика задължително.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Може да е от много неща проблема. Затова като начало ще ти трябва кабел за диагностика....

Коментар

pakumba написа:
          Колега, както си от Варна мога да ти препоръчам къде да идеш- ще ти излезе по-евтино така да си решиш проблема. Ако пък държиш сам, трябва ти кабел за диагностика задължително.
          Разполагам с кабел, но нямам и нищо против да се обърна към някой специалист, който знае какво да прави. Благодаря!

Коментар

пиши ми на лични,ще се разберем

Коментар

Сменял ли си горивния филтър?

Коментар

При мен причината беше лоши контакти на релето за помпата която е в резервоара.
                Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

Working...
                X