Здравейте колеги, проблема е следния. Вчера сутринта се качвам, въртя ключа и само въртене без да пали. Така още 2-ти и на третия път запали и си я карах през целия ден. По късно го направи отново, като изписа и грешка Loose connection... на два пъти така помислих, че е от допълнителните дневни светлини, на които единия кабел съм вързал за изхода на алтернатора, поразместих го и запали и се прибрах. Днес се качвам за да отида да сменям ремъци и ролки и пак същото нещо, само върти, но до този момент не мога да я запаля. Легнах отворих капачето на алтернатора и изтръгнах кабела на дневните светлини, но очевидно не е от тях. Замерих акумулатора, не, замерих всички бушони здрави са... Което ми е по силите направих и съм в безизходица. Чакам да дойде едно момче да го провери с компютър каза, че ползва универсален софтуер, което ме притеснява и не знам дали да му се доверя. За съжаление не мога и да я издърпам до Пловдив до FIAT или някъде другаде, да я закачат там, защото установих, че в комплекта си нямам кука за дърпане!Ако може някой да помогне с съвет. Смятам да отивам в Пловдив да си купя един кабел да слагам ECU Scan-а и да проверя сам, на ти съм с компютрите и ще се оправя като следвам препоръките в форума. Лошото е, че се случва в момент когато колата най много ми трябва, утре ще пътувам до Русе по работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.9 JTD не иска да запали
Collapse
X
-
Mu7aKa написа:Не на мерих. Днес и нито един път не ми е изписало грешката само върти и нищо.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Mu7aKa написа:Не на мерих. Днес и нито един път не ми е изписало грешката само върти и нищо.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
dan4op5 написа:Като чета в гугъл тая грешка е като грешката с еърбеците но по кофти понеже не пали двигателя.1000 причини може да има Най-добре с мултискана виж ква грешка ти дава точно за да се насочиш по добре а не да гадаешSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар