Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Горивна помпа Фиат Добло 1,9 Multijet 120k.c.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Горивна помпа Фиат Добло 1,9 Multijet 120k.c.

Здравейте, имам Фиат Добло 1,9JTD multijet 120k.c., когато карам и изведнъж губи мощност, не вдига повече от 3000об. отнемам контакта и паля пак и няма проблем до следващия път. Дали може да е от помпата в резервоара или от някъде другаде по електрониката или дебитомера. Като гледам едни цени са напращяли. за помпата в резервоара ми искат 300лв, дали да я сменям, че съм на зор и постояно пътувам, a ми трябва колата.

Диагностика ще си каже всичко.Варианти:- помпа в резервара- регулатор налягане- ГНП помпа
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Проблем с Горивна помпа Фиат Добло 1,9 Multijet 120k.c.

kiray написа:
      Здравейте, имам Фиат Добло 1,9JTD multijet 120k.c., когато карам и изведнъж губи мощност, не вдига повече от 3000об. отнемам контакта и паля пак и няма проблем до следващия път. Дали може да е от помпата в резервоара или от някъде другаде по електрониката или дебитомера. Като гледам едни цени са напращяли. за помпата в резервоара ми искат 300лв, дали да я сменям, че съм на зор и постояно пътувам, a ми трябва колата.
      Благодаря за съвета .Брата сега се върна от майстора и тойсе чуди от какво е. Показвало на компютъра намален дебит на гориво. Свали ли са помпата в резервоара ама не показва признаци на счупена нямало дори и боклук или отайкики дето да я задръстват. Препоръчайте ми някой проверен майстор който да може да диагностицира колата със сигурност.

Коментар

по-скоро си за дебитомер

Коментар

Проверете и турбината да не е заяла нещо.
          Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Re: Проблем с Горивна помпа Фиат Добло 1,9 Multijet 120k.c.

kiray написа:
            Може ли да дадете някой майстор който да ми каже точно какво и е на мойта машина. Смених горивната помпа в резервоара не е от там, изкарах ЕГР-а и него смених, дебитомера и него смених не е от там. Дайте някаква друга идея, защото вече аз нямам.

Коментар

Working...
            X