Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

шум при натискане на съединителя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

шум при натискане на съединителя

Здравейте, имаме бус бордови 6+1 от 2000 година Fiat Ducato. Преди седмица започна да изкарва някакъв звук при постоянно натискане на съединителя. При натиснат съединител след 3-4 секунди почва да издава странен звук. От какво може да бъде някакви идеи?

Re: шум при натискане на съединителя

osi19 написа:
    Здравейте, имаме бус бордови 6+1 от 2000 година Fiat Ducato. Преди седмица започна да изкарва някакъв звук при постоянно натискане на съединителя. При натиснат съединител след 3-4 секунди почва да издава странен звук. От какво може да бъде някакви идеи?
    аксиален лагер. няма да кара много така. сменя се комплект съединител.

Коментар

А със смяна на този лагер само не става ли?

Коментар

Става, обаче така и така ще сваляш всичко, защо да не смениш комплект съединителя. Щом лагера е дал фира, като нищо и съединителя да е към края на живота си. Работата като пари излиза еднакво.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Колега при теб не знам от кога се чува този звук , но аз карах почти 2 години и ту спираше ту се чуваше при първа възможност (защото е не малко пари ) те съветвам да го смениш , препоръчително да е целия комплект съединител понеже 100 лева ти е ремонта .... за още 150 си взимаш комплект ... няма смисъл да смениш лагера и след 2,3 месеца примерно пак да отваряш за смяна на съединител и пак нови 100 лева и повече ...
          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Абе аз с шум от съединителя карах сигурно 4 години докато един ден изщрака грозно и останах насред пътя.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Баща ми каза, че е дал за ремонт за смяна на комплекта от Exedy Daikin и са му поискали 420 лв. Това нормална цена ли е, може ли за мнения?

Коментар

Кола

Ако са сменили всичко може При тебе нещо цените са повече Поне старите части пазиш ли да ги видиш в какво състояние са
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да казали са че ще сменят утре целият комплект. Аз споделих мнението ми, че цените ми се струват високи с баща ми и той каза, че за голям двигател като нашия 2.8 id.td той без това очаквал малко висока цена, а не като на кола. А това е цената само за части мисля. 400-420 било нещо. Непременно ще му кажа да иска старите части.

Коментар

Проблем със съеденителя

Здравейте на всички Карам Фиат Дукато 2007г. 2.3 120МултиЖет, съеденителя ми се обажда от време на време!? Натискам го включвам първа и преди да го пусна буса тръгва Вчера ми изчезна спирачната течност от казанчето но спирачки си имах а съеденител никакъв интересно ми е къде отиде спирачната течност няма никаде следи от нея??? Помагайте, благодаря ви предварително!

Коментар

Re: Проблем със съеденителя

emozaeka написа:
                      Здравейте на всички Карам Фиат Дукато 2007г. 2.3 120МултиЖет, съеденителя ми се обажда от време на време!? Натискам го включвам първа и преди да го пусна буса тръгва Вчера ми изчезна спирачната течност от казанчето но спирачки си имах а съеденител никакъв интересно ми е къде отиде спирачната течност няма никаде следи от нея??? Помагайте, благодаря ви предварително!
                      Според мене едната помпа на съединителя е здала багажа.
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

emozaeka написа:
                        ЗАБРАВИХ ДА КАЖА преди 1500км ми правиха скоростната кутия защото влизаха трудно предавките и след ремота си е пак така. "МАЙСТОРА" каза значи е съеденител и аз му се изсмях щото хварлихме 1000лв да ми каже не е там, сега ми иска 650лв за съеденителя.....

Коментар

emozaeka написа:
                          emozaeka написа:
                          ЗАБРАВИХ ДА КАЖА преди 1500км ми правиха скоростната кутия защото влизаха трудно предавките и след ремота си е пак така. "МАЙСТОРА" каза значи е съеденител и аз му се изсмях щото хварлихме 1000лв да ми каже не е там, сега ми иска 650лв за съеденителя.....
                          Сменявай майстора.Преди съединителя да се предаде напълно къде отделяше?-долу ниско-по средата-горе високо
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                          X