Здравейте, имаме бус бордови 6+1 от 2000 година Fiat Ducato. Преди седмица започна да изкарва някакъв звук при постоянно натискане на съединителя. При натиснат съединител след 3-4 секунди почва да издава странен звук. От какво може да бъде някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
шум при натискане на съединителя
Collapse
X
-
Re: шум при натискане на съединителя
osi19 написа:Здравейте, имаме бус бордови 6+1 от 2000 година Fiat Ducato. Преди седмица започна да изкарва някакъв звук при постоянно натискане на съединителя. При натиснат съединител след 3-4 секунди почва да издава странен звук. От какво може да бъде някакви идеи?
-
Колега при теб не знам от кога се чува този звук , но аз карах почти 2 години и ту спираше ту се чуваше при първа възможност (защото е не малко пари ) те съветвам да го смениш , препоръчително да е целия комплект съединител понеже 100 лева ти е ремонта .... за още 150 си взимаш комплект ... няма смисъл да смениш лагера и след 2,3 месеца примерно пак да отваряш за смяна на съединител и пак нови 100 лева и повече ...Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Абе аз с шум от съединителя карах сигурно 4 години докато един ден изщрака грозно и останах насред пътя.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да казали са че ще сменят утре целият комплект. Аз споделих мнението ми, че цените ми се струват високи с баща ми и той каза, че за голям двигател като нашия 2.8 id.td той без това очаквал малко висока цена, а не като на кола. А това е цената само за части мисля. 400-420 било нещо. Непременно ще му кажа да иска старите части.
Коментар
-
Проблем със съеденителя
Здравейте на всички Карам Фиат Дукато 2007г. 2.3 120МултиЖет, съеденителя ми се обажда от време на време!? Натискам го включвам първа и преди да го пусна буса тръгва Вчера ми изчезна спирачната течност от казанчето но спирачки си имах а съеденител никакъв интересно ми е къде отиде спирачната течност няма никаде следи от нея??? Помагайте, благодаря ви предварително!
Коментар
-
Re: Проблем със съеденителя
emozaeka написа:Здравейте на всички Карам Фиат Дукато 2007г. 2.3 120МултиЖет, съеденителя ми се обажда от време на време!? Натискам го включвам първа и преди да го пусна буса тръгва Вчера ми изчезна спирачната течност от казанчето но спирачки си имах а съеденител никакъв интересно ми е къде отиде спирачната течност няма никаде следи от нея??? Помагайте, благодаря ви предварително!Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
emozaeka написа:Здравейте на всички Карам Фиат Дукато 2007г. 2.3 120МултиЖет, съеденителя ми се обажда от време на време!? Натискам го включвам първа и преди да го пусна буса тръгва Вчера ми изчезна спирачната течност от казанчето но спирачки си имах а съеденител никакъв интересно ми е къде отиде спирачната течност няма никаде следи от нея??? Помагайте, благодаря ви предварително!
Коментар
-
emozaeka написа:emozaeka написа:Здравейте на всички Карам Фиат Дукато 2007г. 2.3 120МултиЖет, съеденителя ми се обажда от време на време!? Натискам го включвам първа и преди да го пусна буса тръгва Вчера ми изчезна спирачната течност от казанчето но спирачки си имах а съеденител никакъв интересно ми е къде отиде спирачната течност няма никаде следи от нея??? Помагайте, благодаря ви предварително!Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар