Здравейте колеги ,имам проблеми с 99’канго 1,9д с помпа лукас ,проблема е че пуши яко и прекъсва и трябва да го вкарам само в високи обороти за да работи...днес отвих авансаторния клапан и се счупи този горивопровод който пръстен влиза пред авансаторния клапан,попитах в близките авточасти,казаха че нямат и вървял с цялата помпа.Някой може ли да ме опъти къде мога да намеря тази част като за начало,или да се запои някакси Uploaded with ImageShack.us
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет с 1,9д
Collapse
X
-
Ще се видиш във приключение за да си решиш проблема.Никой никъде няма да ти даде само тази тръба.Аз имам такава помпа втора употреба и също не бих ти дал само тази тръба.Причините са три.Първо после оставам със нещо което не е целокупно.Второ проблема ти няма да се реши само със смяната на тази тръба.Трето бих направил нещо по въпроса само ако колата е при мен,т.с. да доведа нещата до край.Нищо лично приятелю,но предпочитам да ти го кажа в очите и да ти е ясно какво те чака,вместо да таиш напразни надежди.Съжалявам!Поздрави!п.с. ако познаваш някой добър хладилен техник,помоли го да ти завари тръбата(в правилната позиция)със сребърен припойУспех!
Реклама
Collapse
Коментар