Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило или Меган

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило или Меган

Здравей-те на всички. Реших и аз да пусна една темичка в форума, че малко съм се раздвоил. Имам Рено 19 92- година и реших да го сменя с Фиат Стило обаче и Рено Меган 2 хеч-бека ми харесва и незнам какво да правя сега. Цялата работа е между Fiat Stilo 1.9GTD и Renault Megane 1.5DCI, ако можете ми дадете съвети кой от двата да избера и с какво е по хубав от другия. Хвърлял съм око на Мегана-> http://www.cars.bg/c172149 цената в момента е 5700 лв а е 2007 малко ми е Х работата и Стилото-> http://www.cars.bg/c408789 . Благодаря предварително и поздрави от Варна Морето и хубавите КАКИ .

Stilo ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

значи.1.5dci,на рено ,проблем в помпата пуска си стружки,от там дюзи и ремонта ти си го изчисли,но много икономичен,виждам че си се настроил за дизел,за това не казвам нищо за дизела на стило(защото не знам)колеги с този мотор на 1.5 дци много плакаха.
      Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Външно и двата автомобила много ме кефят...просто са си уникални...за стилото мога да кажа само, че е супер автомобил...стига карантиите му да не се чупеха толкова често...не говоря за двигател или окачване, а всичко друго...за мегана съм чувал не лоши неща за самото купе и т.н. но за моторя съм чел основно неприятни неща...само за разхода му знам, че бил добър ))иначе +1 за стилото
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

+за стило но бензин,просто нафтата не става в БГ разберете го.!!!
          Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

krasimir_77 написа:
            Интересно ми е защо не става!? И с какво бензина по-става??

Коментар

kiselo написа:
              krasimir_77 написа:
              еее ка ти си първият който не знае ,че нафтата ни не става(нито смазване нито октан),после ох турбото хварлило или кво още не,ама набивате всички приставки...що ли??,пък на бензина си зареждаш и не било то 95 а вече 92,колцата си върви нали,ай не дей ме оборва.Точка

Коментар

krasimir_77 написа:
                kiselo написа:
                krasimir_77 написа:
                еее ка ти си първият който не знае ,че нафтата ни не става(нито смазване нито октан),после ох турбото хварлило или кво още не,ама набивате всички приставки...що ли??,пък на бензина си зареждаш и не било то 95 а вече 92,колцата си върви нали,ай не дей ме оборва.Точка
                Ми не аз си питам защото трети фиат карам на нафтица...последния вече е на 240 000км...от които аз съм навъртял 70 000...все родна нафта съм сипвал....до сега ядове никакви...ама нищо де както каза няма да те оборвам...друго си е да си с бензинка...туриш и газчица...мирише ти на пръднало...ама караш си икономично...еле стило бензин...особено 1.8...икономия да искаш само...направо ще се "родиш" от икономия...

Коментар

Според мен дизела си е по икономично от бензин. А при кое гориво има повече мощ колата незнам, ако приемим че сме с газ.

Коментар

Меган, бягай от Стилото

Коментар

вземай DCI-йката и ще се родиш, карам една неодачия /служебна/ със същият мотор и градско ми дава 5.2 без климатик и 6 със.

Коментар

Airfan написа:
                        Меган, бягай от Стилото
                        Твърдо за Стилото.1. Върви много повече, а може и повече.2. От гледна точка ремонти - меганчето като ти изпише сервиз на таблото и се почват да се цакат едни пари по сервизи.Освен ако не дадеш 250-300лв за Аутоком и то какво ще чете , не е много ясно.Все си мисля, че няма проблем на стило дето да не е решен тук, а Ренде форума .... ми нещо не ме кефи, мълчат си и си траят.Просто при тия условия - Стилото, иначе съм твърдо против Стилото
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От двата таралежа , стило.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Както обичам да казвам - Стилото е ретардирано спрямо Меган 2 по всички параграфи, пък нека върви Стилото. Само като му погледна седалките и ми се драйфа и ред други неща.

Коментар

а само като видиш задницата на реното-като настъпана жаба

Коментар

Working...
                              X