Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило или Меган

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivel написа:
    а само като видиш задницата на реното-като настъпана жаба
    :D Именно все едно е имала среща с ТИР. А ако питате мен отговора на въпроса е - Либра
    Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес

Коментар

ivel написа:
      Точно пък задницата на МЕГАН, в случая радва повече. Забелязва се, запомня се (лично мнение) .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Първо тоя мотор на магана е много приятен за градски разходки, за магистралата мен не ме кефи. Второ младежа да се опита да покара на огледала тоя меган и тогава да се мята та негоТрето да не дава Господ да му се счупи задния джам, че турските варинти вървят с кофа санитарен силикон а оригиналното стъкло, бе по добре да не говорим за неговата цена.А и оня лампа дето ми обяснява кога да сменям скорости също много ме дразни.ПП И Стилото не ме кефи, но бих го избрал пред Мегана.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Стилото е с 1000 лева по ефтино и обслужено, поне така пише. Мегана + обслужването, разликата в цената, ще стане още по голяма. Ако нети се дават толкова пари по-добре стилото, а вместо мегана има и по-добри предложения един форд фокус 1,6 tdci след 2006 например
          Fiat Bravo TD100

Коментар

ivel написа:
            А ти поглеждал ли си задницата на петврато стило, да речем? Супер смешна е.

Коментар

krasimir_77 написа:
              kiselo написа:
              krasimir_77 написа:
              +за стило но бензин,просто нафтата не става в БГ разберете го.!!!
              Интересно ми е защо не става!? И с какво бензина по-става??
              еее ка ти си първият който не знае ,че нафтата ни не става(нито смазване нито октан),после ох турбото хварлило или кво още не,ама набивате всички приставки...що ли??,пък на бензина си зареждаш и не било то 95 а вече 92,колцата си върви нали,ай не дей ме оборва.Точка
              Спор за нафтата няма много смисъл - доста хора сме дизелисти и няма да ни навиеш, че бензина е супер-дупер оферта
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

и аз преди 2 месеца разглеждах градси 5врати дизелчета,обикалях,гледах струвах,премислях и най-накрая си взех 147 дали ми беше на сърце или попадах на запазени нз,но квото и друго да гледах все за нея мислех,заедно сме вече близо 4000км(знаеш в началото мерак)свикнах си й,и ми се струва читава кола има някои компромиси но не е по темата,ако те интересува нещо повече питай бих ти казал всичко.
                F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

е,определено мен ме радва повече задницата на стилото,иначе в сравнение с други фиати си е кензеффф

Коментар

krasimir_77 написа:
                    kiselo написа:
                    krasimir_77 написа:
                    +за стило но бензин,просто нафтата не става в БГ разберете го.!!!
                    Интересно ми е защо не става!? И с какво бензина по-става??
                    еее ка ти си първият който не знае ,че нафтата ни не става(нито смазване нито октан),после ох турбото хварлило или кво още не,ама набивате всички приставки...що ли??,пък на бензина си зареждаш и не било то 95 а вече 92,колцата си върви нали,ай не дей ме оборва.Точка
                    Колега нафтата няма октан, има цетаново число, личи си, че си карал само бензинова кола
                    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Моля ви, колеги,, нека не се отклоняваме много от основната тема.

Коментар

Забравих да кажа, че ще бъде с 3 врати, а пък задницата на стилото с 3 врати е в пъти каде каде по хубава от на мегана (според мен) цалата работа дойде от един комшия и та той ми разправя, че мегана бил много по хубав в всяко едно отношение сравнение с стилото. Затова без да си мъча душата да мисля кое е по хубаво за мен реших да пусна тема. И май ще е стило, като гледам и се надявам в най-скоро време да се случи. Благодаря на всички.

Коментар

Изключително грозна задница има тая кола.И 3 вратото и 5 вратото ... Да не говорим,че вътре положението хич не е добре - дървено отвсякъде.1:1 с някоя Dacia Logan.Стилото вярно има проблеми,ама повечето са в електрониката и доста от тях се оправят с контактен спрей,а рендетата след 2000 и лагуни и мегани също имат много проблеми с електрониката,само че там вече даваш луди пари,щото всяко нещо иска диагностика и все едни хубави проблеми като имобилайзер например.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И двете са супер грозни, но Рендето с тази задница е пълен абсурд, поне двувратото Стило е единственото Стило, което прилича на нещо, а иначе - наистина, по-добре Фокус от по-нова година.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

ivoxmir написа:
                              Забравих да кажа, че ще бъде с 3 врати, а пък задницата на стилото с 3 врати е в пъти каде каде по хубава от на мегана (според мен) цалата работа дойде от един комшия и та той ми разправя, че мегана бил много по хубав в всяко едно отношение сравнение с стилото. Затова без да си мъча душата да мисля кое е по хубаво за мен реших да пусна тема. И май ще е стило, като гледам и се надявам в най-скоро време да се случи. Благодаря на всички.
                              Преди всичко седни и покарай и виж коя ти е по комфортна.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колега,аз съм за СТИЛОТО твърдо,защото карам такова и нямам кой знае какви оплаквания,а за РЕНОТО ми се струва че на това голямо купе-1.5 мотор,макар и 105 коня-значи ще работи почти винаги на високи обороти и със сигурност няма да гори по-малко от СТИЛОТО.Каквото и да решиш-УСПЕХ
                                STILO-2003-115 HP-JTD Power
                                Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Working...
                                X