ivel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило или Меган
Collapse
X
-
ivel написа:а само като видиш задницата на реното-като настъпана жабаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Първо тоя мотор на магана е много приятен за градски разходки, за магистралата мен не ме кефи. Второ младежа да се опита да покара на огледала тоя меган и тогава да се мята та негоТрето да не дава Господ да му се счупи задния джам, че турските варинти вървят с кофа санитарен силикон а оригиналното стъкло, бе по добре да не говорим за неговата цена.А и оня лампа дето ми обяснява кога да сменям скорости също много ме дразни.ПП И Стилото не ме кефи, но бих го избрал пред Мегана.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
krasimir_77 написа:kiselo написа:krasimir_77 написа:+за стило но бензин,просто нафтата не става в БГ разберете го.!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
и аз преди 2 месеца разглеждах градси 5врати дизелчета,обикалях,гледах струвах,премислях и най-накрая си взех 147 дали ми беше на сърце или попадах на запазени нз,но квото и друго да гледах все за нея мислех,заедно сме вече близо 4000км(знаеш в началото мерак)свикнах си й,и ми се струва читава кола има някои компромиси но не е по темата,ако те интересува нещо повече питай бих ти казал всичко.F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
krasimir_77 написа:kiselo написа:krasimir_77 написа:+за стило но бензин,просто нафтата не става в БГ разберете го.!!!FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Забравих да кажа, че ще бъде с 3 врати, а пък задницата на стилото с 3 врати е в пъти каде каде по хубава от на мегана (според мен) цалата работа дойде от един комшия и та той ми разправя, че мегана бил много по хубав в всяко едно отношение сравнение с стилото. Затова без да си мъча душата да мисля кое е по хубаво за мен реших да пусна тема. И май ще е стило, като гледам и се надявам в най-скоро време да се случи. Благодаря на всички.
Коментар
-
Изключително грозна задница има тая кола.И 3 вратото и 5 вратото ... Да не говорим,че вътре положението хич не е добре - дървено отвсякъде.1:1 с някоя Dacia Logan.Стилото вярно има проблеми,ама повечето са в електрониката и доста от тях се оправят с контактен спрей,а рендетата след 2000 и лагуни и мегани също имат много проблеми с електрониката,само че там вече даваш луди пари,щото всяко нещо иска диагностика и все едни хубави проблеми като имобилайзер например.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ivoxmir написа:Забравих да кажа, че ще бъде с 3 врати, а пък задницата на стилото с 3 врати е в пъти каде каде по хубава от на мегана (според мен) цалата работа дойде от един комшия и та той ми разправя, че мегана бил много по хубав в всяко едно отношение сравнение с стилото. Затова без да си мъча душата да мисля кое е по хубаво за мен реших да пусна тема. И май ще е стило, като гледам и се надявам в най-скоро време да се случи. Благодаря на всички.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колега,аз съм за СТИЛОТО твърдо,защото карам такова и нямам кой знае какви оплаквания,а за РЕНОТО ми се струва че на това голямо купе-1.5 мотор,макар и 105 коня-значи ще работи почти винаги на високи обороти и със сигурност няма да гори по-малко от СТИЛОТО.Каквото и да решиш-УСПЕХSTILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар