Спешно ми трябва колега с Fiat ECU Scan и лаптоп за диагностика на колата. Фиат Мареа 1.9JTD/2000г.Описание на проблема:Без никакви симптоми след смяна на масло, маслен филтър, въздушен филтър, гарнитура на капака на клапаните и горивен филтър колата отказа да пали 20 метра след сервиз. От вчера 16:30 стои в сервиза и не могат да я запалят. Връщахме и стария горивен филтър и така и не успяхме да я запалим (с бензин знам как става, но за сега не е опция ).Трябва ми колега с който да отидем да я закачи и да изчетем от какво се оплаква. Преди да ида за смяна на маслата не е имала НИКАКВИ симптоми за проблем - палеше си винаги от второто завъртане на двигателя. Вървеше БЕЗ проблеми и/или грижи. Телефон за контакти, за ускоряване на помощта: 089 8618316 и 088 6645999 - Стелиян
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО! Диагностика на Мареа 1.9JTD във Варна
Collapse
X
-
Етикети: –
-
И аз за въздух си мисля, ама не вярвам да не е въртяно достатъчно, че да излезе.А датчика не се ли бъзикаше само когато колата загрее, на студена май е ок."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Deqn написа:Гадно съвпадение ще е, ако е отказал датчика на коляновия вал. А иначе от смяна на филтър да е влязъл прекалено много въздух.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А лампата за проблем свети ли? Ако не, гледайте за нещо механично.Ако е по токовете лампата би трябвало да свети. При мен светна дори заради липса на гориво.Само майсторите нещо са омотали..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:А лампата за проблем свети ли? Ако не, гледайте за нещо механично.Ако е по токовете лампата би трябвало да свети. При мен светна дори заради липса на гориво.Само майсторите нещо са омотали...Steliyan's Life!
Коментар
-
M5kov написа:Е щом е светнала трябва диагностика...Мога да ти пусна кабела по Еконт, ама става дълга и широкаSteliyan's Life!
Коментар
-
Кабела е 20 кинта http://prodavalnik.com/vag-com-i27919217 например. МЕС и безплатен ще свърши работата.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Както каза, сигурно някой кабел са дръпнали.Казвай навреме, ако искаш да ти пратя кабела, че да инструктирам жената да ходи до Еконт като се събуди малката П.п за това горе ще ти трябва и 3 пинов преходник= + 15 лв. (не знам дали може и как да се върже директно към 16ката)"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
M5kov написа:Както каза, сигурно някой кабел са дръпнали.Казвай навреме, ако искаш да ти пратя кабела, че да инструктирам жената да ходи до Еконт като се събуди малката П.п за това горе ще ти трябва и 3 пинов преходник= + 15 лв. (не знам дали може и как да се върже директно към 16ката)Steliyan's Life!
Коментар
-
M5kov написа:Жената е инструктирана, по-късно ще го пуснеSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар