първо колата трябва да запали,второ и да я мачкаш файда няма-тя си гасни на каквито си иска обороти и когато си иска.както ти е писал колегата nsn смени си горивния филтър с качествен(ман ,бош) и махни пустия регулатор най-после.почисти го и му огледай о-пръстените.иначе ще продължаваш да се главоблъскаш.успех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО! Диагностика на Мареа 1.9JTD във Варна
Collapse
X
-
jenshen73 написа:chaveto написа:Качваш лаптопа на дясната седалка и излизаш някъде където да я намачкаш хубаво. Докато я мачкаш ще правиш лог и се надяваш да угасне. Когато угасне и ако не иска да запали я гледай какво налягане вдига....Fiat palio 1.7td
Коментар
-
jenshen73 написа:Мара пак умря, тоя път в движение. По-късно днес ще кача и информация какво пее диагностиката.Тъй, закачих я на диагностиката и показа грешка P0191. Единствената съществена, другите две грешки са несъществени - реле свещи (имам поне една умряла) и EGR, който така или иначе липсва...Очаквам идеиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
jenshen73 написа:chaveto написа:Качваш лаптопа на дясната седалка и излизаш някъде където да я намачкаш хубаво. Докато я мачкаш ще правиш лог и се надяваш да угасне. Когато угасне и ако не иска да запали я гледай какво налягане вдига....
Коментар
-
Ето инфо от интернета за възможни причини при тази грешка....Възможни причини - Високо налягане на горивото - Ниско налягане на горивото - Изтощена FRP сензор - Прекалено съпротивление във веригата - Ниско или никакво гориво - Съединител на електропроводната система на датчика на налягането на горивото - Fuel Sensor Rail налягане - Вакуумни течове - FuelRead more: http://engine-codes.com/p0191.html#ixzz2dWUtefuiНе е хич малко,за причините за тази грешка,всичко това май ще трябва да се провери......Fiat palio 1.7td
Коментар
-
chaveto написа:jenshen73 написа:chaveto написа:Качваш лаптопа на дясната седалка и излизаш някъде където да я намачкаш хубаво. Докато я мачкаш ще правиш лог и се надяваш да угасне. Когато угасне и ако не иска да запали я гледай какво налягане вдига....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
40-80%, но по-често стои в ниските проценти.Steliyan's Life!
Коментар
-
emzo написа:Стига вече с тия качествени горивни филтри, вътре има хартия, като хартия, най-евтиния CLEAN от Евро07 върши идеална работа.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
emzo написа:Дайте ми пример, за НЕКАЧЕСТВЕН горивен филтър.Искам марка и модел за jtd105Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Филтъра ми май е Филтрон в момента, не съм сигурен, ще проверя. Бях със същата марка преди смяната. Принципно има някаква логика в предположенията, защото всички проблеми започнаха след смяната му. До преди да сменя горивен филтър Мара си вървеше като самолет. Уредил съм ГНП и регулатор, днес ще пробваме да я приберем и ще помоля майстора да смени регулатора и филтъра в момента в който я прибере в сервиза. Ще пиша ако има развитие. Горещо се надявам да е регулатор.Steliyan's Life!
Коментар
-
По метода на пробите и грешките и кое може да е - най-лесния ремонт е с нова кола. То ебаси загадката дето е тоя двигател за повечето "майстори" в сервизите. И всичко тoва от смяната на един горивен филтър..Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар