Да. Свали си само мулти скана и драйвър, но не съм сигурен, че ще ти е нужен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО! Диагностика на Мареа 1.9JTD във Варна
Collapse
X
-
Стенли нямаш късмет... Офиса на еконт е бил затворен още към обяд, пича е излязъл в нещо като отпуск за деня Утре работят до 13:00. Ако днес не намериш кабел, пиши ми довечера или утре сутрин да ида да го пусна."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
jenshen73 написа:Deqn написа:Гадно съвпадение ще е, ако е отказал датчика на коляновия вал. А иначе от смяна на филтър да е влязъл прекалено много въздух.
Коментар
-
При въртене на двигателя да запали от обратното на дюзите излизало гориво. Сега вече постоянно свети и индикацията на таблото. Направо съм бесен и отчаян едновременно. А преди интервенцията колата нямаше НИКАКВИ грижи, никакви. Освен една изгоряла лампа на халогените. Баси...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ivel написа:проверете буксата на регулатора на помпата и шоковия бутонSteliyan's Life!
Коментар
-
Спомням си, че преди време бях чел подобна тема, автор на която мисля че беше колегата ВО. Тогава той караше дизелова Марея. Симптомите му бяха подобни (пак след излизане от сервиза). Нещо не мога да я намеря тая тема, но доколкото си спомням причината за проблема беше наобратно поставен горивен филтър.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
jenshen73 написа:M5kov написа:Жената е инструктирана, по-късно ще го пуснеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:jenshen73 написа:M5kov написа:Жената е инструктирана, по-късно ще го пуснеSteliyan's Life!
Коментар
-
Колега! Ако правилно разбирам от горните ти постове, нафта стига до ел. дюзата,като сте пробвали като сте извадили мъркуча за обратната нафта.То ако е така, въпроса е да ли дюзите впръскват в цилиндрите,демек да отварят,второто нещо е че на тези мотори имат умни дюзи както го повечето го наричат, възможно ли е той нещо да прави номера,много интересен проблем стана при теб, сменяш масло и филтри и хоп ,неможеш да запалиш.Все ми се струва , че някъде , и нещо са прекъснали някоя верига,или са дали накъсо/пробив/, и оттам да оказва влияние на компа,който е много чувствителен на падове в напрежението.Все пак една обстойна проверка,както и диагностиката, би трябвало да откриеш проблема,като дадена грешка която изписва примерно, могат да бъдат не само от даден датчик, може да бъде съвкупност от няколко ,който са вързани на тази ел. -линия.И все ми мирише , че проблема ще се окаже или от повреден датчик, или прекъснат кабел/верига/. :DFiat palio 1.7td
Коментар
-
snake написа:Не вярвам да не сте пробвали с друг акумулатор, но все пак да го спомена като възможна причина.Steliyan's Life!
Коментар
-
Не знам какво може или не може акумулаторът, но моята астра имаше проблеми с паленето. Смених/ремонтирах куп неща: свещи, клеморед, профилактика на стартер, почистване на дюзи, бях на път да се съмнявам и в бензиновата помпа. И никой разбирач не се усъмни в акумулатора. След смяната му всичко е наред. А старият и той уж беше наред. Та от една проба с друг акумулатор не боли, каквто и да казва нАуката по въпроса.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар