Както си личи от заглавието напоследък постоянно ми тече нафта през маркучитата за обратната нафта. Е сега някой ще каже тече щот има. Леглата, където се навиват дюзите плуват в нафта. Самите маркучи ги сменях два пъти с различни, от различни магазини купени, но без файда никъква. Самата ин текстилна обвивка е плувнала. Личи, че нафтата излиза някъде отгоре, не е в основата на дюзите. На празен ход като я форсирам и гледам нищо не се вижда на първо четене. Дайте съвет какво може да е и как да го отстраня. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постоянен теч от маркучите за обратна нафта
Collapse
X
-
Купил си неправилните маркучи. Може и да са ти казали в магазина , че са 3,2мм ама са смотани. Дали е хубав не знам ама DAYTON / мисля така се пишеше/ върши работа. Това, което направих аз на тези смотаните е да ги стегна с "техническа тел" тънка. Мястото е мн кофти ама с инат става.Успех с опититеНе ми е проблем, че в България евтиното е некачествено. Проблем ми е, че и скъпото в повечето случаи е такова!!!
-
Купувайте си хубави маркучи, ако не ме лъже паметта бяха с диаметър 5.5мм. Преди 2 години смених моите профилактично и не са мръднали. Взех ги от магазин vladi’s в красна поляна, човека винаги подбира какво продава.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
MOЖЕ ДА ТИ ТЕЧЕ ОТ ГУМИЧКИТЕ НА СВЕЩИТЕПрочети правилата на форума!Модераторски екип на Fiat-bg.org
Коментар
-
И аз да се включа въпреки че нестава дума за Фиат, а за Поло дизел 64к.с. И аз имам теч от тея маркучета, но след последното купуване на маркуч от Е...07 се оправиха нещата. Проблема при мен, е че на едната дюза(най-дясно се пада) някой майстор и махна тапичката и от тогава каквото и да правя за да я запуша все тече от там. Какво да направя за да спре, такава тапичка от къде може да се вземе?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар