Турбото сдаде багажа от място. Майсторът я оставил да загрее е тя взела, че изпушила. За сега това .... после не знам. Ще ми го оправят, защото това е вече втора употреба ... уж на 60 000 км. и не мога да търся друго.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тежко металическо стържене в края на дълъг път. Мареа TD100
Collapse
X
-
snake написа:Може би турбината си заминава?steam написа:Турбото сдаде багажа от място. Майсторът я оставил да загрее е тя взела, че изпушила...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Поправка на турбото, независимо каква употреба е, нали знаеш какво значи - рециклиране. Което най-често се изразява в това, че от старото турбо остава само корубата. И рециклирането хич не е евтино. Зависи каква е турбината, но няма да е по-малко от 600 лв. Извършва се на много малко места в България. Та се чудя, струва ми се, че доста лежерно подходжаш към въпроса, щом казваш: "Ще ми го оправят, защото това е вече втора употреба ..."Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Поправка на турбото, независимо каква употреба е, нали знаеш какво значи - рециклиране. Което най-често се изразява в това, че от старото турбо остава само корубата. И рециклирането хич не е евтино. Зависи каква е турбината, но няма да е по-малко от 600 лв. Извършва се на много малко места в България. Та се чудя, струва ми се, че доста лежерно подходжаш към въпроса, щом казваш: "Ще ми го оправят, защото това е вече втора употреба ..."Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар